طرز تهیه کیک مخملی سفید

کیک مخملی سفید یک کیک سفید روشن با بافتی فوق‌العاده نرم و سبک است که مرطوب باقی می‌ماند.

مهاباد/بالویز/کدبانو/این کیک مخملی سفید و زیبا، مزه ای نرم و لطیف دارد. راز این کیک استفاده از سفیده تخم مرغ به جای تخم مرغ کامل است.

کیک مخملی سفید بافت لذیذ و نرم دارد. در حالی که بسیاری از کیک های وانیلی به رنگ زرد هستند، این کیک به رنگ سفید روشن است. ناگفته نماند که هر لقمه‌ی این کیک سبک ، مرطوب و به نرمی مخمل است!

کیک مخملی سفید چیست؟

کیک‌ مخملی سفید یک کیک سفید روشن با بافتی فوق‌العاده نرم و سبک است که مرطوب باقی می‌ماند. می توان آن را با مربا پر کرد و با کرم خامه ای پوشاند.

 

مواد لازم کیک مخملی سفید
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
عصاره وانیل  ۱ و نیم قاشق چایخوری
آرد کیک  ۵۵۰ گرم
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱ و نیم قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری

 

همچنین بخوانید: طرز تهیه کیک حلوا

 

مواد لازم برای فراستینگ (رویه کیک)
پنیر خامه ای ۲۲۵ گرم
کره ۱۵۰ گرم
پودر قند ۶ پیمانه
شیر  ۳ قاشق چایخوری

 

مراحل
مرحله ۱: آماده کردن قالب های کیک

فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. دو قالب گرد ۸ اینچی (۲۰ سانتی متر) کیک را با کره چرب کنید و داخل آن را به آرامی با آرد پاشی کنید.

روی ماهیتابه ها ضربه بزنید تا مقدار اضافی آن از بین برود.

در پایه هر قالب کیک یک تکه کاغذ روغنی گرد قرار دهید. می توانید دایره های پوستی از قبل برش خورده بخرید یا خودتان با کاغذ پوستی معمولی و یک جفت قیچی درست کنید.

مرحله ۲: شکر و کره را هم بزنید

در کاسه با همزن کره را به مدت ۱۰ دقیقه بزنید تا رنگ آن سفید و پفکی شود.

سفیده های تخم مرغ را با سرعت کم به مدت سه دقیقه هم بزنید.

مرحله ۳: مواد خشک را اضافه کنید

در یک کاسه کوچک، آرد کیک، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

مواد خشک را به تدریج و به صورت متناوب با مواد مرطوب مخلوط کنید.

مرحله ۴: کیک‌ها را بپزید

خمیر را به طور مساوی بین دو قالب کیک آماده شده تقسیم کنید.

کیک‌ها را به مدت ۲۶ تا ۲۸ دقیقه بپزید تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید.

بعد از پخت، کیک‌ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه در قالب ها خنک شوند.

سپس آنها را روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شوند.

 

همچنین بخوانید: تاریخچه باشکوه کیک میوه‌ای

 

مرحله ۵: فراستینگ (رویه‌کیک) را درست کنید

در یک کاسه، کره و پنیر خامه ای را خامه بزنید.

۲ پیمانه پودر قند و شیر را کم کم با آن مخلوط کنید.

پودر قند باقیمانده را کم کم با هم مخلوط کنید تا فراستینگ یکدست شود.

سرعت همزن را زیاد کنید تا فراستینگ یکدست شود.

مرحله ۶: کیک را سر هم کنید

یک لایه کیک خنک شده را روی پایه‌‌کیک یا صفحه‌کیک قرار دهید.

روی آن فراستینگ (رویه‌کیک) بمالید و لایه دوم را قرار دهید.

فراستینگ قسمت بیرونی کیک را با استفاده از کاردک افست صاف و یکدست کنید.

 

طرز تهیه کیک مخملی سفید

 

نکاتی برای درست کردن کیک مخملی سفید

  • کره و شکر را طوری هم بزنید که خامه ای شود

اولین مرحله از بسیاری از دستور العمل های پخت، خامه ای کردن کره و شکر است.

این فرآیند مهم نه تنها شکر را به کره اضافه می کند، بلکه باعث هوادهی مخلوط در طول مسیر می شود.

همانطور که شکر با کره مخلوط می شود و هوا اضافه می شود، کره را رنگ پریده و پفکی می کند.

این هم برای بافت و هم رنگ سفید این‌کیک کلیدی است.

  • رنگ سفید روشن را با سفیده تخم مرغ حفظ کنید

در حالی که بسیاری از کیک‌ها را می توان با تخم مرغ کامل درست کرد، اما استفاده از سفیده و زرده تخم مرغ، در این‌کیک کمی متفاوت است.

زرده تخم مرغ به مخلوط رنگ می بخشد.

برای اینکه مطمئن شوید کیک شما سفید است، تخم مرغ ها را بشکنید و جدا کنید.

از سفیده تخم مرغ برای خمیر کیک خود استفاده کنید و زرده ها را برای غذای دیگری ذخیره کنید.

مهاباد/بالویز/۱۴۰۲/۱۱/۰۶-۰۱:۳۹:۱۸/خبر ۴۰۸۲/کدخبر ۱۹۶۶۹/ج ۳۴۴/