شیرینی پزی

تاریخچه باشکوه کیک میوه ای

شکر، ترکیبات با کیفیت بالا، کیک های میوه را به یکی از ماندگارترین غذاهای جهان تبدیل کرده است.

مهاباد/بالویز/ کیک میوه ای مطمئا” شهرت خود را به خاطر طول عمر به دست آورده است.

به گزارش سرویس اجتماعی،سایت خبری بالویز” قدیمی‌تر کیک میوه‌ای توسط کاشف رابرت فالکون اسکات در سال ۱۹۱۰ در قطب جنوب کشف شد.

اما  قدیمی‌ترین کیک میوه‌ای موجود مربوط به سال ۱۸۷۸ ، زمانی که رادرفورد بی. هیز، رئیس جمهور ایالات متحده بود، پخته شد.

چیزی که مورد کیک های میوه ای قدیمی شگفت انگیز است این است که اکثریت مردم آنها را چشیده اند.

حال بعد از گذشت این همه سال هنوز قابل خوردن و تهیه کردن آن در بین مردم رایج است.

شکر، ترکیبات با کیفیت بالا، کیک های میوه را به یکی از ماندگارترین غذاهای جهان تبدیل کرده است.

کیک میوه یک غذای باستانی است که قدیمی‌ترین نسخه آن نوعی میله انرژی است که رومی‌ها برای حمایت از سربازان خود در جنگ ساخته‌اند.

کیک میوه رومی مخلوطی از جو، عسل، و میوه های خشک بود که اغلب دانه های انار در آن وجود داشت.

چیزی که ممکن است به عنوان یک کیک میوه ای به سبک مدرن بشناسید – یک دسر مرطوب و خمیر شده با میوه و آجیل – احتمالاً اولین بار در اوایل قرون وسطی در اروپا پخته شد.

دارچین، میخک و جوز هندی نمادی از پیچیدگی آشپزی بودند و این ادویه های شیرین در کنار میوه ها در بسیاری از غذاهای خوش طعم – به ویژه نان ها و همچنین غذاهای اصلی – ظاهر شدند.

خیلی زود، بیشتر غذاها نوعی نان میوه دار یا کیک داشتند که نسخه های اولیه کیک میوه ای مدرن بودند.

کیک میوه ای اروپایی بیشتر شبیه نان میوه ای قرون وسطایی است .

Panettone یکی از محبوب ترین کیک های میوه ای در اروپا است. 

نسخه های بریتانیایی و آمریکایی بسیار شبیه یکدیگر هستند ولی نسخه  بریتانیایی یک کیک میوه ای غنی با لایه ای از مارسیپان تزئین میشود.

کیک های میوه همراه با استعمارگران اروپایی به آمریکا آورده شد،میوه ها به قطعات کوچک بریده شده، و در شربت شکر جوشانده می شد و سپس اجازه داده می شود تا خشک شود.

یکی دیگر از روش های مورد علاقه برای نگهداری میوه، شیرین کردن آن بود. میوه قندی – که گاهی اوقات به عنوان میوه کریستالیزه شناخته می شود .

به لطف این تکنیک، مستعمره نشینان توانستند میوه های حاصل از برداشت تابستان را برای استفاده در شیرینی های کریسمس خود نگه دارند و کیک میوه به یکی از محبوب ترین دسرهای فصلی تبدیل شد.

چاشنی نه تنها طعم کیک میوه را بهبود می بخشد، بلکه برش دادن آن را آسان تر می کند.

برخی از مردم  به کیک میوه علاقه دارند.

در اواخر دهه ۱۹۵۰، کیک میوه به طور گسترده ای بخشی از سنت تعطیلات آمریکایی ها شد.

مهاباد/بالویز/۱۴۰۱/۰۵/۱۶-۰۷:۰۵:۱۰/خبر۳۳۹۷/کدخبر۱۶۳۸۱/ی

رحیم بایزیدی
تازه ترین نوشته های رحیم بایزیدی (دیدن همه)