صلاح الدین حاجی زاده،اظهار کرد: از مجموع اهداکنندگان خون سه هزار و ۱۴۱ نفر برای نخستین بار، ۹ هزار و ۱۹۵ نفر به صورت مستمر (حداقل سالی ۲ مرتبه) و ۶ هزار و ۹۷۹ نفر با سابقه بودند.
وی با اشاره راه اندازی دوباره دستگاه «پلاکت فرزیس» در مهاباد افزود: از این پس اهداکنندگان پلاکت خون شهرهای اطراف می توانند برای اهدا واحد پلاکت به این اداره مراجعه کنند.
رییس اداره انتقال خون مهاباد گفت: اهدای پلاکت یکی از روش های اهدای خون است که در آن از اجرای داخل خون پلاکت جدا و مابقی نیز به اهداکنندگان تزریق می شود.
وی بیان کرد: بیماران مبتلا به سرطان خون، کم خونی ناشی از نقص عملکرد مغز استخوان، بیمارانی که پیوند مغز استخوان انجام داده یا تحت درمان با داروهای تضعیف کننده سیستم ایمنی هستند. بیماران شیمی درمانی یا رادیوتراپی، افرادی که بیماریهای خونریزی دهنده یا اختلالات انعقادی دارند، بیمارانی که به پلاکت خون کامل پاسخ نمی دهند یا دارای مقاومت پلاکتی هستند و بیمارانی که اعمال جراحی بزرگ مانند عمل جراحی قلب باز دارند شامل موارد مصرف پلاکت فرزیس هستند.
وی بیان کرد: باتوجه به شروع سرما و کاهش مراجعه کنندگان از شهروندان دارای همه گروه های خونی به ویژه گروهای منفی درخواست داریم جهت اهدای خون به این اداره مراجعه کنند.
اداره انتقال خون مهاباد به عنوان یکی از پایگاه های اقماری آذربایجانغربی از سال ۱۳۷۸ در ساختمان مستقل این اداره فعالیت خود را آغاز کردهاست؛ این پایگاه تأمین کننده خون موردنیاز مراکز بیمارستانی شهرستانهای جنوب آذربایجانغربی از جمله میاندوآب، اشنویه، شاهیندژ، بوکان، نقده، سردشت، پیرانشهر و تکاب است.
در این پایگاه انتقال خون، علاوه بر پلاسما، گلبول قرمز فشرده، سیپی، سیپیپی، خون فیلتردار، خون شسته شده و پلاکت خون فرآوری میشود.
مهاباد در جنوب آذربایجانغربی قرار دارد.
مهاباد/بالویز/۱۴۰۴/۱۰/۲۱-۰۹:۱۰:۵۲/خبر۲۵۰۳۱/ ی ۱۳۴۸/
دستگیری سارقان مرتبط با این پرونده همچنان در دستور کار پلیس قرار دارد
خودروی آنان تا 6 ماه در پارکینگ متوقف خواهد شد
برای بیماران تحت همودیالیز
رعایت نکات ایمنی و پرهیز از ورود به تأسیسات آبی
Δ