آشپزی

طرز تهیه مقلوبه مرغ

یک غذای جدید و بین‌ المللی را در منزل طبخ کنید.

مهاباد/بالویز/مقلوبه مرغ، یکی از انواع غذاهای لبنانی می باشد که می توانید با مرغ و یا گوشت قرمز طبخ و آماده کنید.

به گزارش سرویس کدبانو،پایگاه خبری بالویز”این غذای عربی خوشمزه و پرطرفدار را می توانید خیلی سریع و راحت در منزل آماده و سرو کنید.

روش طبخ مقلوبه مرغ بسیار راحت بوده و می توانید با توجه به این رسپی، یک غذای جدید و بین‌ المللی را در منزل طبخ کنید.

طعم و عطر این غذا بسیار لذیذ و متفاوت بوده و استفاده از زعفران و هر طعم آن را لذیذتر خواهد کرد.

مواد اصلی در طبخ مقلوبه مرغ شامل برنج، مرغ، بادمجان و سیب زمینی بوده که می توانید سس آن را نیز خیلی راحت آماده کرده و طعم آن را متفاوت کنید.

این غذا نیز برای مهمانی ها و دورهمی های دوستانه یک گزینه عالی و خیلی خوب بوده و می توانید یک غذای خوشمزه و جدید را آماده کنید.

مواد لازم

برنج: ۲ پیمانه

سینه مرغ: ۱ عدد

بادمجان: ۱ عدد

سیب زمینی: ۱ عدد

پیاز: ۱ عدد

سیر: ۲ حبه

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

هل ساییده: ۱ قاشق چایخوری

زعفران ساییده: ۱ قاشق چایخوری

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل

گام ۱
ابتدا برنج را شسته و با ۳ پیمانه آب و کمی نمک خیس کنید.

گام ۲
سینه مرغ را شسته و ۲ تکه برش دهید.

گام ۳
پیاز را نگینی خرد کرده و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.

گام ۴
سپس سیر رنده شده و ادویه ها را اضافه و تفت دهید.

گام ۵
سینه مرغ را نیز به مواد اضافه و دو طرف آن را تفت دهید.

گام ۶
سپس مرغ ها را از ماهی تابه خارج و در بشقاب بگذارید.

گام ۷
رب گوجه فرنگی را در ماهی تابه ریخته و کمی تفت دهید.

گام ۸
سپس کمی آب اضافه و سس غلیظ غذا را آماده و حرارت را خاموش کنید.

گام ۹
بادمجان و سیب زمینی را حلقه ای خرد کنید.

گام ۱۰
زعفران را در یک استکان ریخته و یک تکه یخ بریزید تا رنگ پس بدهد.

گام ۱۱
سپس هل را به آب زعفران اضافه کنید.

گام ۱۲
برنج را به صورت آبکش آماده کنید.

گام ۱۳
مایه زعفران را به مرغ ها بمالید و طعم دار کنید.

گام ۱۴
در یک قابلمه کمی روغن ریخته و مرغ ها را در قابلمه بچینید.

گام ۱۵
سپس بادمجان، سیب زمینی و فلفل دلمه ای خرد شده را بر روی مرغ ها بچینید.

گام ۱۶
سس آماده شده را نیز بر روی مواد بریزید.

گام ۱۷
در آخر برنج آبکش شده را در قابلمه ریخته و ۴۵ دقیقه بر روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد.

مهاباد/بالویز/۱۴۰۲/۰۳/۱۰-۰۶:۴۸:۴۵/خبر۳۷۳۴/کدخبر۱۷۹۲۸/چ ۱۰۰/

 

رحیم بایزیدی
تازه ترین نوشته های رحیم بایزیدی (دیدن همه)