با حکم دستگاه قضا

پایان کار شرکت هرمی در مهاباد

تحمل حبس‌های سنگین و بلندمدت، پرداخت جزای نقدی

مهاباد/بالویز/اجتماعی/برای یک شرکت هرمی در مهاباد توسط دستگاه قضا صدور حکم نهایی صادر شد،این پرونده ۱۴۸۱ مالباخته دارد.

احکام سنگین حبس و مصادره اموال برای گردانندگان شبکه کلاهبرداری هرمی در مهاباد صادر شد.

مهاباد – رئیس‌کل دادگستری آذربایجان‌غربی از صدور حکم نهایی برای پرونده کلاهبرداری یک شرکت هرمی صوری با ۱۴۸۱ شاکی در مهاباد خبر داد.

در این پرونده که متهمان آن به اتهام اخلال در نظام اقتصادی تحت تعقیب بودند، علاوه بر حبس‌های بلندمدت و جزای نقدی، حکم انحلال شرکت و مصادره تمامی اموال متهمان صادر شده است.

به گزارش روابط عمومی دادگستری آذربایجان‌غربی، ناصر عتباتی با اعلام این خبر اظهار کرد: این پرونده که در حوزه قضایی نقده تشکیل و سیر مراحل قانونی و صدور کیفرخواست آن در دادسرا طی شده بود، پس از رسیدگی دقیق در دادگاه انقلاب مهاباد به صدور حکم بدوی منجر شد.

وی با اشاره به ابعاد گسترده این کلاهبرداری افزود: در این پرونده، ۷ نفر از متهمان به اتهام اخلال در نظام اقتصادی از طریق دریافت وجوهات کلان از مردم در قالب یک شرکت هرمی و صوری، مورد پیگرد قانونی قرار گرفتند.

رئیس‌کل دادگستری آذربایجان‌غربی درباره احکام صادره تصریح کرد: دادگاه پس از احراز بزهکاری، ۶ نفر از متهمان اصلی این شبکه را به تحمل حبس‌های سنگین و بلندمدت، پرداخت جزای نقدی، ضبط باقیمانده اموال توقیفی و همچنین انحلال کامل شرکت و مصادره تمامی دارایی‌های آن محکوم کرد.

عتباتی در خصوص وضعیت اموال مالباختگان نیز اطمینان داد: با پیگیری‌های موثر قضایی، بخشی از اموال توقیف شده از متهمان، تحت نظارت بازپرس رسیدگی‌کننده به مالباختگان و شاکیان مسترد شده است و فرآیند بازگرداندن باقیمانده اموال مالباختگان نیز طبق قانون و به مرور زمان تداوم خواهد داشت.

این مقام قضایی در پایان تأکید کرد: دستگاه قضا در برخورد با مفسدان اقتصادی و کسانی که با ترفندهای مختلف، سرمایه‌های مردم را به یغما می‌برند، هیچ‌گونه مماشاتی نخواهد داشت و پیگیری پرونده‌های این‌چنینی تا حصول نتیجه نهایی و بازگشت حقوق مردم به بیت‌المال با جدیت ادامه دارد.

مهاباد/بالویز/۱۴۰۵/۰۴/۲۴-۱۴:۱۷:۳۹/خبر ۲۶۰۲۶/ چ ۱۶۳۸/