به گزارش سایت خبری بالویز،حلاج زاده با اعلام این خبر گفت: مصرف قارچ سمی موجب شد این ۲ نفر جهت ادامه روند درمان به یکی از مراکز بیمارستانی در ارومیه اعزام شوند.
جمال حلاجزاده ،اظهار کرد: در پی مصرف قارچهای سمی وحشی در مناطق کوهستانی، ۲ فرد دچار مسمومیت شدید شده و بلافاصله پس از مراجعه به مراکز درمانی، اقدامات اولیه برای آنها انجام شد.
وی افزود: به دلیل نیاز به مراقبتهای تخصصیتر، هر ۲ نفر با صلاحدید تیم پزشکی جهت ادامه روند درمان و دریافت خدمات درمانی پیشرفتهتر به مرکز استان، ارومیه، اعزام شدند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد بر لزوم هوشیاری شهروندان در خصوص جمعآوری و مصرف قارچهای وحشی تاکید کرد.
وی ادامه داد: با توجه به شباهت ظاهری قارچهای سمی و خوراکی، توصیه میشود از مصرف قارچهای خودرو و فاقد بستهبندی معتبر پرهیز شود تا بتوان از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کرد.
مهاباد/بالویز/۱۴۰۵/۰۲/۱۷-۰۰:۱۰:۵۶/خبر25570/ پ ۱۵۰۵/
پرهیز از سبقتهای غیرمجاز و توجه به شرایط مسیر
با عنوان «نالهی وطنی»
محدوده حادثه را تحت کنترل قرار داده
به دنبال علائم مسمومیت ناشی از دود و حریق
Δ