افتتاح مدرسه ۹ کلاسه فاخر در گوگ تپه مهاباد

مهاباد/بالویز/اجتماعی–خبرکوتاه/ در جهت توسعه فضاهای آموزشی مدرسه ۹ کلاسه فاخر در گوگ تپه با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش؛ افتتاح شد. 

به گزارش سایت خبری بالویز، همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، دبستان ۹ کلاسه فاخر در شهر گوگ تپه با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش به بهره‌برداری رسید.

این مدرسه با اعتباری بالغ بر ۲۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان احداث شده‌است و نویدبخش آینده‌ای روشن‌تر برای دانش‌آموزان منطقه است.

در آیین افتتاح این مدرسه، احمد محمودزاده، معاون وزیر آموزش و پرورش، بر اولویت‌های این وزارتخانه در راستای توسعه سرانه فضای آموزشی تأکید کرد.

وی گفت: “زمان خداحافظی با مدارس کانکسی ۱۰ دانش آموز به بالا در آذربایجان غربی فرا رسیده‌است.”

محمود زاده افزود: که توسعه فضاهای آموزشی استاندارد و ایمن، از اهداف اصلی وزارت آموزش و پرورش است.

علی اکبر صمیمی، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی نیز در این مراسم، از تلاش‌های صورت گرفته برای ارتقای سرانه فضای آموزشی در استان خبر داد و بر ادامه این روند تأکید کرد.

مهاباد/بالویز/۱۴۰۴/۷/۰۲-۰۱:۱۰:۵۲/کدخبر ۲۴۱۳۹/ چ ۱۱۳۰/