۲۰۹ کیلوگرم مواد مخدر در مهاباد کشف شد

مهاباد/بالویز/اجتماعیخبرکوتاه/ فرمانده انتظامی مهاباد گفت: ۲۰۹ کیلوگرم انواع مواد مخدر در این شهرستان کشف و هشت نفر متهم نیز دستگیر شدند.

سرهنگ امیررضا رسولیان اظهار کرد: در پی دریافت خبری مبنی بر انتقال محموله مواد مخدر، رسیدگی به موضوع طی چند هفته در دستور کار ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و شناسایی اعضای شبکه، طی سه عملیات جداگانه موفق به شناسایی عاملان توزیع و کشف ۲۰۹ کیلوگرم انواع مواد مخدر شدند.

فرمانده انتظامی مهاباد با بیان اینکه در این رابطه هشت دستگاه خودرو توقیف و هشت نفر متهم دستگیر شدند، اضافه کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.

سرهنگ رسولیان از همکاری و تعامل مردم با عوامل انتظامی قدردانی کرد و گفت: شهروندان در صورت مشاهده افراد مشکوک و توزیع‌کنندگان مواد مخدر، موضوع را از طریق تماس با شماره ۱۱۰ اطلاع دهند تا پلیس بتواند در اسرع وقت با سوداگران مرگ مقابله کند.

مهاباد/بالویز/۱۴۰۴/۱۲/۰۶-۰۱:۰۲:۵۳/خبر25254/ چ ۱۴۱۵/