به گزارش سایت خبری بالویز ، این حلوا علاوه بر خواص خوبی که دارد به عنوان یک شیرینی در کنار چای مصرف می شود.
برای درست کردن حلوای زنجبیلی باید آرد را چند بار الک کنیم.بعد از اینکه آرد را الک کردید و مواد لازم برای حلوا را آمادهکردید.
قابلمه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید و آرد را داخل آن بریزید و مدام هم بزنید تا به مدت نیم ساعت تفت بخورد و بوی خامی آن گرفتهشود.
رنگ آرد حلوا زنجبیلی نباید در حین تفتدادن تغییر کند، پس حرارت را کم کنید.
بعد از اینکه بوی خامی آرد گرفتهشد ، آن را یکبار دیگر هم الک کنید.
همچنین بخوانید : طرز تهیه کیک حلوا
سپس مجددا به داخل قابلمه برگردانید و مخلوط کره و روغن جامد را به آرد اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا مواد منسجم شوند و به رنگ طلایی در بیایند و روغن کاملا جذب آرد شدهباشد.
بعد از سپری شدن این مراحل حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا مخلوط آرد حلوا خنک شوند.
بعد از کمی خنک شدن آرد ،هل و پودر زنجبیل را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید تا کاملا به خورد آرد برود.
پودر قند را الک کنید و وقتی که آرد هنوز ولرم است ، پودر قند را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید تا پودر قند جذب مواد آرد شود.
بعد از خنک شدن مواد حلوا ،در مرحله بعد یک ظرف مستطیل شکل را انتخاب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد حلوا را داخل ظرف بریزید.
با کف قاشق روی حلوا را فشار دهید تا صاف شود و بعد روی آن پودر گردو ، بادام و یا پسته بریزید و به مدت نیم ساعت حلوا را داخل فریزر قرار دهید.
وقتی حلوا کاملا خنک شد ،با چاقو آن را برش بزنید و به هر شکلی که دوست داشتید مدل دهید.
چون این مدل حلوا بافت ترد و شکننده ای دارد، خیلی آرام کاغذ روغنی کف قالب را بیرون بیاورید و برش های حلوا را داخل ظرف مورد نظرتان بچینید.
همچنین بخوانید : طرز تهیه کیک مخملی سفید
مهاباد/بالویز/۱۴۰۲/۱۲/۰۵-۰۵:۲۲:۳۷/خبر ۴۱۱۶/کد خبر ۱۹۷۹۵/ش ۳۷۸/
Δ