طرز تهیه دسر

ساندی شکلات دسر محبوب کودکان

ایجاد فاصله در بین مواد و سلفون باعث سفت شدن روی مواد خواهد شد.

مهاباد/بالویز/ساندی شکلات، یکی از انواع دسرهای خوشمزه و محبوب می باشد که می توانید به راحتی و سریع در منزل آماده کنید.

به گزارش سرویس کدبانو،پایگاه خبری بالویز،ساندی شکلات دسر خوشمزه و عالی در بین کودکان و بسیار محبوب و پرطرفدار است.

برای تزین دسر ساندی شکلات از انواع میوه های خرد شده چون گیلاس، موز ،ترافل های رنگی و بیسکویت می توان استفاده کرد.

ساندی شکلات را نیز می توانید برای انواع مهمانی ها و تولدها آماده و سرو کنید.

البته یکی از نکات مهم در زمان آماده کردن این ساندی شکلات این است که حتما سلفون را به صورت مستقیم و کاملاً بر روی مواد قرار داده و بپوشانید.

ایجاد فاصله در بین مواد و سلفون باعث سفت شدن روی مواد خواهد شد.

از دیگر انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار می‌توان به موس شکلات وگان، مشکوفی، ترافل خرما، مافین موزی، کروسان شکلاتی، کاسترد شکلاتی، سوفله شکلات و… اشاره کرد.

مواد لازم

شیر پرچرب: دو و نیم پیمانه

شکر: دو سوم پیمانه

شکلات تخته ای خرد شده: ۴۰ گرم

پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری

وانیل: ۱ قاشق چایخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

مراحل

ابتدا مواد شکر، پودر کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را در یک قابلمه ریخته و مخلوط کنید.

سپس نصف شیر را به مواد اضافه و خوب هم بزنید.

باقی مانده شیر را نیز اضافه و مخلوط کنید تا مایه یکدست شود.

ظرف مواد را بر روی حرارت ملایم بگذارید و به صورت مرتب مواد را هم بزنید.

حدود ۱۰ دقیقه مواد را به هم زده تا غلیظ و به جوش آید.

سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.

شکلات خرد شده و وانیل را به مواد اضافه و بهم بزنید.

سپس مخلوط آماده شده را در ظرف های مورد نظر بریزید.

روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود.

مهاباد/بالویز/۱۴۰۲/۰۸/۱۷-۰۷:۰۵:۱۰/خبر۳۹۶۸/کدخبر۱۹۱۶۰/چ۳۳۲/

رحیم بایزیدی
تازه ترین نوشته های رحیم بایزیدی (دیدن همه)