به گزارش سایت خبری بالویز: کیک بلژیکی یکی از محبوبترین کیکهای امروزی است که در ادامه به طرز تهیه آن می پردازیم.
همچنین بخوانید : طرز تهیه کیک سفید مخملی
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
آجیل ها را روی یک ورقه قرار دهید. آجیلها را حدود ۱۲ دقیقه تا زمانی که معطر و برشته شود در فر بگذارید.
آنها را به یک حوله منتقل کنید و مالش دهید تا پوست آنها جدا شوند. یک ماهیتابه فنری ۹ در ۳ اینچی را به خوبی با کره چرب کنید.
کاکائو را بر روی آن بپاشید و مقدار اضافی آن را خارج کنید.
آجیلها را با شکر دانه ریز در داخل غذا ساز بریزید و خرد کنید تا ریز شود.
توجه داشته باشید که نباید حالت خمیری بگیرد.
آن را به یک کاسه بزرگ تر منتقل کنید و با آرد ، جوش شیرین و نمک مخلوط کنید.
در یک کاسه مقاوم به گرما، کاکائو و آب جوش را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
(مخلوط با سرد شدن غلیظ می شود.)
با استفاده از همزن برقی ، در یک کاسه کره خامهای و شکر قهوهای را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه با سرعت بالا هم بزنید تا پف کند.
تخم مرغها را یکی یکی در کاسه بریزید تا خوب مخلوط شوند.
باتر میلک و وانیل را با مخلوط کاکائو ترکیب کنید.
نیمی از مواد خشک را به مخلوط خامهای اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید.
پس از آن مخلوط کاکائو را به همراه مواد خشک باقی مانده را به آن اضافه کنید و تا زمانی که یکدست شود، هم بزنید.
همچنین بخوانید : تاریخچه باشکوه کیک میوهای
خمیر کیک بلژیکی را داخل تابه آماده شده بریزید و روی آن را صاف کنید.
۱ ساعت بپزید تا زمانی که کاملا مغز پخت شود.
تابه را از فر خارج کنید و به مدت ۱۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود؛ کیک خنک شده را روی یک ظرف ۹ اینچی قرار دهید.
گاناش را به آرامی روی کیک پخش کنید.
باقیمانده گاناش را هر ۵ دقیقه به آرامی هم بزنید تا غلیظ و خنک شود.
توجه داشته باشید یکی از دلایل خوشمزه بودن کیک بلژیکی داشتن شکلات فراوان است.
کیک را روی یک توری سیمی قرار دهید. با یک ملاقه کوچک گاناش را روی کیـک بریزید.
در حالی که گاناش را بر روی کیک می ریزید ملاقه را به صورت دایره ای حرکت دهید و اجازه دهید گاناش از کناره های کیک پایین بیاید.
اجازه دهید کیک در دمای اتاق بماند تا خودش را بگیرد و با آجیل و خردههای شکلاتی تزیین کنید.
می توانید کیـک را برش دهید و در هر لایه مقداری خامه بریزید.
روی گاناش را با پودر کاکائو یا خرده های شکلات و به دلخواه تزئین کنید.
توجه داشته باشید که گاناش باید کل آن را پوشانده باشند.
این مقدار برای ۱۰ نفر کافی می باشد.
مهاباد/بالویز/۱۴۰۳/۰۴/۲۱ – ۱۴:۰۵:۳۲/خبر ۴۳۲۹/ کدخبر ۲۰۷۲۶/پ ۱۷۹/
با این کار میتوانید احتمال چسبیدنکیک به قالب را به حداقل برسانید
کیکهای 5 دقیقهای یکی از مناسبترین اسنکهای خانگی برای عصرانه است
کیک مخملی سفید یک کیک سفید روشن با بافتی فوقالعاده نرم و سبک است که مرطوب باقی میماند.
شکر، ترکیبات با کیفیت بالا، کیک های میوه را به یکی از ماندگارترین غذاهای جهان تبدیل کرده است.
Δ