کیک بلژیکی و دستور پخت آن

کیک بلژیکی یکی از محبوب‌ترین کیک‌های امروزی است

مهاباد/بالویز/کدبانو/کیک بلژیکی یک کیک شکلاتی است که با گاناش پوشیده و با خرده شکلات‌های شیرین و تلخ تزئین شده‌است.

به گزارش سایت خبری بالویز: کیک بلژیکی یکی از محبوب‌ترین کیک‌های امروزی است که در ادامه به طرز تهیه آن می پردازیم.

مواد لازم برای کیـک بلژیکی
فندق ۱۰۰ گرم
کره بدون نمک ۱۸۵ گرم
پودر کاکائو ۱۵۰ گرم
شکر دانه‌ریز ۷۵ گرم
آرد همه منظوره ۲۰۰ گرم
جوش شیرین ۱۰ گرم
نمک ۲ گرم
آب جوش ۱۵۰ گرم
شکر قهوه‌ای ۳۸۵ گرم
تخم مرغ بزرگ ۴ عدد
باتر میلک ۳۲۰ گرم
عصاره وانیل ۱۰ گرم
گاناژ به مقدار دلخواه

 

همچنین بخوانید : طرز تهیه کیک سفید مخملی

 

مراحل تهیه کیک بلژیکی
مرحله ۱

فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

آجیل ها را روی یک ورقه قرار دهید. آجیل‌ها را حدود ۱۲ دقیقه تا زمانی که معطر و برشته شود در فر بگذارید.

آنها را به یک حوله منتقل کنید و مالش دهید تا پوست آنها جدا شوند. یک ماهیتابه فنری ۹ در ۳ اینچی را به خوبی با کره چرب کنید.

کاکائو را بر روی آن بپاشید و مقدار اضافی آن را خارج کنید.

 

مرحله ۲

آجیل‌ها را با شکر دانه ریز در داخل غذا ساز بریزید و خرد کنید تا ریز شود.

توجه داشته باشید که نباید حالت خمیری بگیرد.

آن را به یک کاسه بزرگ تر منتقل کنید و با آرد ، جوش شیرین و نمک مخلوط کنید.

 

مرحله ۳

در یک کاسه مقاوم به گرما، کاکائو و آب جوش را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

(مخلوط با سرد شدن غلیظ می شود.)

 

مرحله ۴

با استفاده از همزن برقی ، در یک کاسه کره خامه‌ای و شکر قهوه‌ای را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه با سرعت بالا هم بزنید تا پف کند.

تخم مرغ‌ها را یکی یکی در کاسه بریزید تا خوب مخلوط شوند.

 

مرحله ۵

باتر میلک و وانیل را با مخلوط کاکائو ترکیب کنید.

نیمی از مواد خشک را به مخلوط خامه‌ای اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید.

پس از آن مخلوط کاکائو را به همراه مواد خشک باقی مانده را به آن اضافه کنید و تا زمانی که یکدست شود، هم بزنید.

 

همچنین بخوانید : تاریخچه باشکوه کیک میوه‌ای

 

مرحله ۶

خمیر کیک بلژیکی را داخل تابه آماده شده بریزید و روی آن را صاف کنید.

۱ ساعت بپزید تا زمانی که کاملا مغز پخت شود.

تابه را از فر خارج کنید و به مدت ۱۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود؛ کیک خنک شده را روی یک ظرف ۹ اینچی قرار دهید.

 

مرحله ۷

گاناش را به آرامی روی کیک پخش کنید.

باقیمانده گاناش را هر ۵ دقیقه به آرامی هم بزنید تا غلیظ و خنک شود.

توجه داشته باشید یکی از دلایل خوشمزه بودن کیک بلژیکی داشتن شکلات فراوان است.

 

مرحله ۸

کیک را روی یک توری سیمی قرار دهید. با یک ملاقه کوچک گاناش را روی کیـک بریزید.

در حالی که گاناش را بر روی کیک می ریزید ملاقه را به صورت دایره ای حرکت دهید و اجازه دهید گاناش از کناره های کیک پایین بیاید.

اجازه دهید کیک در دمای اتاق بماند تا خودش را بگیرد و با آجیل و خرده‌های شکلاتی تزیین کنید.

 

 

نکات تکمیلی کیک بلژیکی

می توانید کیـک را برش دهید و در هر لایه مقداری خامه بریزید.

روی گاناش را با پودر کاکائو یا خرده های شکلات و به دلخواه تزئین کنید.

توجه داشته باشید که گاناش باید کل آن را پوشانده باشند.

این مقدار برای ۱۰ نفر کافی می باشد.

مهاباد/بالویز/۱۴۰۳/۰۴/۲۱ – ۱۴:۰۵:۳۲/خبر ۴۳۲۹/ کدخبر ۲۰۷۲۶/پ ۱۷۹/