غذای بین الملل

پيستو مانچه‌گو،این غذای اسپانیایی را امتحان کنید

این غذا هم چقدر شبیه به ذائقه ما ایرانی هاست

مهاباد/بالویز/این غذا یکی از غذاهای گیاهی معروف منطقه لامانچا در مرکز اسپانیا است و به نظر می رسد ریشه این غذا به مراکش بر می گردد.

به گزارش سرویس کدبانو،پایگاه خبری بالویز”برای این غذا انتظار گوجه فرنگی و فلفل نداشته باشید! این غذا ترکیبی از روغن زیتون، زیره سیاه، بادمجان، فلفل دلمه ای، آویشن و … است.

می بینید که این غذا هم چقدر شبیه به ذائقه ما ایرانی هاست،چون تا قرن شانزدهم و کشف امریکا خبری از از این دو گیاه در اروپا نبوده است.

این غذا را با نان سرخ شده سرو کنید و اگر گیاهخوار نیستید آن را با تخم‌مرغ آبپز، نیمرو یا ماهی سرخ‌شده میل شود.

مواد لازم برای ۴ تا ۶نفر:

روغن مايع يا زيتون: ۱۰۰ ميلي‌ليتر

پياز قرمز متوسط: ۲ عدد، ساطوري

سير: ۴ حبه، ورقه‌ورقه

زيره سياه: يك قاشق چاي‌خوري

بادمجان قلمي: ۳ عدد، نگيني

گوجه‌فرنگي متوسط: ۴ عدد، پوست‌كنده و ساطوري

كدو متوسط: ۳ عدد، نگيني

فلفل دلمه‌اي قرمز: ۲ عدد، ساطوري

آويشن: يك قاشق چاي‌خوري

سركه قرمز: ۲ قاشق غذاخوري

نمک و فلفل سياه: به ميزان لازم

فلفل ها و کدو را شسته و به اندازه متوسط خرد می کنیم.

پیاز را پوست کنده و به صورت نگینی خرد می کنیم.

ابتدا گوجه را می جوشانیم تا پوست آن به راحتی جدا شود.

برای این کار قابلمه ای را پر از آب کرده و می جوشانیم و در ظرفی دیگر نیز آب و یخ می گذاریم.

سپس گوجه ها را درون آب جوش می اندازیم چند ثانیه صبر می کنیم .

بعد آنها را از ظرف آب جوش در می آوریم و بلافاصله به ظرف آب و یخ منتقل می کنیم و در می آوریم.

بدین شکل پوست گوجه فرنگی به آسانی جدا می شود. اکنون آن را به اندازه متوسط در می آوریم.

نیمی از روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز و سیر را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. سپس از تابه خارج کنید.

باقی روغن را اضافه کنید، شعله را زیاد کرده و بادمجان و زیره را در آن سرخ کنید.

پس از ۸ دقیقه یا هنگامی که بادمجان‌ها روغن به خود جذب کرده و نرم شد، گوجه‌فرنگی را اضافه کنید. شعله را کم کنید و صبر کنید تا آب گوجه‌فرنگی تبخیر شود.

کدو، فلفل و آویشن را اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید.

پس از ۱۰ دقیقه یا هنگامی که کدوها نرم شد سرکه را اضافه کرده و غذا را سرو کنید.

در این مرحله به دلخواه می توانید یک عدد تخم مرغ نیمرو روی آن گذاشته با کمی سیب زمینی مکعبی سرخ شده و جعفری تزئین کرده سپس یک عدد نان تست کنار ظرف بگذارید و این غذای اسپانیولی را حتما امتحان و نوش جان کنید.

نکته :

۱- در روش سنتی طبخ این غذا سبزیجات را آنقدر می‌پزند تا کاملا له شود.

۲- بهتر است فلفل دلمه‌ای‌ها را ابتدا کباب کرده و پوست بکنید، سپس به غذا اضافه کنید.

۳- این غذا را به صورت سرد هم سرو می‌کنند.

مهاباد/بالویز/۱۴۰۲/۰۶/۱۱-۰۱:۱۸:۲۵/خبر ۳۸۵۵/کدخبری ۱۸۴۴۹/ش ۲۲۲/