به گزارش سرویس آموزشی،پایگاه خبری بالویز؛این نوع غذا برای افرادی که خوردن گوشت را ترک کرده اند بسیار ارزشمند و سیر کننده و حاوی سبزی های تازه است.
مواد لازم برای سوپ لازانیای سبزیجات
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۱ عدد پیاز متوسط خرد شده (۱ و ۱/۲ پیمانه) ۱ و ۱/۲ پیمانه هویج رنده شده (حدود ۳ عدد متوسط) ۴ حبه سیر، ریز شده (۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری) ۱ لیتر عصاره سبزیجات ۱/۲ پیمانه آب ۲ قوطی گوجه خرد شده ۱ عدد کدو سبز متوسط، سر و دم آن گرفته شده و خرد شود ۱ عدد کدو زرد متوسط، سرو دم آن را گرفته خرد کنید ۱۵۰ گرم قارچ اسلایس شده ۲ قاشق چایخوری ریحان خشک شده ۱ قاشق چایخوری اورگانو خشک شده (پونه کوهی) ۱/۲ قاشق چایخوری از هر کدام از گیاهان خشک شده آویشن و رزماری ۱ قاشق چایخوری شکر نمک دریا و فلفل سیاه به اندازه لازم ۸ عدد نودل لازانیا، *به قطعات کوچکتر خرد کنید ۳ پیمانه اسفناج درشت خرد شده ۳ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده (اختیاری) ترکیب پنیر ۱ و ۱/۴ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده ۱/۲ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده ۲۰۰ گرم پنیر ریکوتا
مراحل تهیه سوپ لازانیای سبزیجات
روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط به بالا گرم کنید. پیاز و هویج را به آن افزوده و تفت دهید تا زمانی که نرم شود حدود ۸ دقیقه. سیر را افزوده و ۱ دقیقه یا بیشتر تفت دهید.
عصاره سبزیجات، آب، گوجهها و سس گوجه، کدو سبز، کدو زرد، قارچ، ریحان، ارگانو، آویشن، رزماری، شکر و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید تا مزه بگیرد.
آب را به جوش برسانید سپس پاستا را اضافه کنید (یا پاستا را در یک قابلمه جداگانه بجوشانید) سپس حرارت را به متوسط رو به پایین کاهش دهید.
روی قابلمه را گذاشته در حال پختن گاهی اوقات بهم بزنید (اینکار از چسبیدن لازانیا به ته قابلمه جلوگیری میکند)، تا زمانی که پاستا نرم شود یعنی حدود ۱۰ تا ۱۳ دقیقه بگذار بپزد.
در همین حال در یک کاسه متوسط پنیر موزارلا، پارمزان و ریکوتا را ریخته و کمی نمک و فلفل برای طعم به آن اضافه کنید.
بعد از اینکه لازانیا نرم شد، اسفناج را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید گرم شود تا زمانی که له شود (۳۰ ثانیه). سوپ را گرم سرو کنید و روی آن مخلوط پنیر بریزید (فقط کمی آن را به هم بزنید تا پنیر ذوب شود) روی آن کمی جعفری برای تزئین بپاشید.
نکات آشپزی مربوط به سوپ لازانیای سبزیجات
اگر شما نمیخواهید همه سوپ را سرو کنید، توصیه میکنم که لازانیا را جداگانه بپزید. فقط ۱/۲ پیمانه آب و ۱/۲ پیمانه عصاره سبزیجات را حذف کنید. لازانیا را در یک قابلمه با آب نمک جداگانه بپزید. سپس آنها را به هر کاسه اضافه کنید. همچنین زمان پختن را برای سبزیجات کدو و قارچ بگذارید تا نرم شوند.
توصیه میشود این کار را انجام دهید به دلیل اینکه این سوپ دوبار درست شده و بعدا وقتی برای ۲۰ دقیقه آرام پخته میشود بیشتر شبیه به خورش میشود و لازانیاها همه مایع را جذب کرده و خامهای میشود. این باعث میشود که نودلها خیلی خوب در سوپ پخته شوند.
مهاباد/بالویز/۱۴۰۰/۱۲/۲۱-۰۹:۱۵:۱۲/ خبر ۳۲۳۸/ کد خبر ۱۵۶۹۴/ ش
هر نوع زیاده روی در برداشت می تواند تهدید جدی برای از بین بردن نوع و گونه این گیاهان باشد
درههای عمیق، مناظر بدیع حاصل از حل شدن نمکها، دودکشهای جن حاصل از وجود یک قطعه سنگ یا صخره غیر قابل انحلال از دیگر جاذبههای این کوه است.
مهاباد/بالویز/فصل بهار فرصت مناسبی است تا با رعایت برخی عادات درست در برنامه روزانه،به شادابی و سلامتی بیشتری دست پیدا کنیم. به گزارش سرویس سلامت،پایگاه خبری بالویز، و به نقل از پایگاه «everydayhealth» ، بهار زمانی مناسب است تا در خصوص رژیم غذایی خود، فعالیتهای بدنی،خواب معمول و بسیار دیگر از موارد زندگی دوباره فکر […]
مهاباد/بالویز/یک متخصص بیماری های دهان و فک و صورت،گفت:کمبود زینک، آهن ، B۱۲ و اسید فولیک و ویتامین های گروه B ممکن است از دلایل آفت باشد. به گزارش سرویس سلامت،پایگاه خبری بالویز“علائی”اظهار داشت:بهترین درمان استفاده از دهان شویه دیفن هیدرامین است با قرقره و نگهداشتن این شربت در محل آفت مخاط دچار بیحسی میشود […]
Δ