مهاباد – بالویز”سفیر” معاون سلامت اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: ۳ هزار کیلوگرم فرآورده های خام دامی در آذربایجان غربی معدوم سازی شد به گزارش سرویس سلامت ،پایگاه خبری تحلیلی “ بالویز” سید غلامرضا ملکی افزود : از ابتدای ماه رمضان اکیپ های نظارت بهداشتی دامپزشکی استان، بیش از ۳۵۰۰ کیلوگرم انواع فرآورده های […]
مهاباد – بالویز”سفیر” معاون سلامت اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: ۳ هزار کیلوگرم فرآورده های خام دامی در آذربایجان غربی معدوم سازی شد
به گزارش سرویس سلامت ،پایگاه خبری تحلیلی “ بالویز” سید غلامرضا ملکی افزود : از ابتدای ماه رمضان اکیپ های نظارت بهداشتی دامپزشکی استان، بیش از ۳۵۰۰ کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی غیر قابل مصرف را کشف، ضبط و معدوم کردند
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ماه رمضان در سرتاسر استان توسط ۳۷ تیم عملیاتی در حال اجرا است
سید غلامرضا ملکی بیان کرد: تا کنون، ۲۷۰۰ مورد بازدید و نظارت بهداشتی از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی شامل؛ کشتارگاه های دام وطیور، مراکز بسته بندی، رستوران ها ، سردخانه ها ، آشپزخانه ها، مراکز عرضه و فروش فرآورده های خام دامی و… توسط اکیپ های نظارت بهداشتی دامپزشکی صورت گرفته است
ملکی تصریح کرد: در راستای تامین سلامت فرآورده های خام دامی مورد استفاده و سالم سازی سفره افطار و سحر، در ماه رمضان توسط اکیپ های نظارت بهداشتی دامپزشکی، بیش از ۳۵۰۰ کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی کشف ،ضبط و معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج گردیده است
مهاباد – پایگاه خبری تحلیلی “بالویز” – ۹۹/۰۲/۲۸ – ۱۷:۳۷
این تیم ها در مجموع۶۶راس دام سبک و سنگین را مورد بررسی قرار دادند
جگر قبل از مصرف باید به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری شود
این مرحله تا ۱۵ فروردین سال ۱۴۰۳ ادامه دارد
تب برفکی یک بیماری عفونی و به شدت واگیردار دامی است
Δ