دبیر چهارمین جشنواره ملی اتود‌های نمایشی ایران

ارسال بیش از 200 اثر به چهارمین جشنواره ملی اتود‌های نمایشی ایران در بوکان

حمایت از ایده‌های خلاقانه در عرصه هنر‌های نمایشی

مهاباد/بالویز/هنری/ ۲۳۹ اثر به چهارمین جشنواره ملی اتود‌های نمایشی ایران در بوکان ارسال شد.

دبیرخانه چهارمین جشنواره ملی اتود‌های نمایشی در بوکان با دریافت ۲۳۹ اثر از هنرمندان ۳۱ استان، آماده داوری نهایی این رویداد هنری شد.

دبیر چهارمین جشنواره ملی اتود‌های نمایشی ایران گفت: ۲۳۹ اثر از هنرمندان ۳۱ استان کشور به دبیرخانه چهارمین جشنواره ملی اتود‌های نمایشی ایران که به میزبانی شهرستان بوکان برگزار می‌شود، ارسال شده‌است.

کاوه محمدزاده اظهار کرد: استقبال خوبی به نسبت دوره‌های قبلی از جشنواره انجام شده و آثاری از اغلب استان‌های کشور به دبیرخانه ارسال شده‌است.

وی افزود: استان فارس با ارسال ۲۷ اثر بیشترین سهم را در میان آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره به خود اختصاص داده و پس از آن آذربایجان‌غربی با ۲۳ اثر، تهران با ۱۵ اثر، کردستان با ۱۳ اثر و استان‌های آذربایجان‌شرقی، اردبیل و خراسان رضوی هر کدام با ۱۰ اثر در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

دبیر چهارمین جشنواره ملی اتود‌های نمایشی ایران گفت: همچنین از استان‌های خوزستان ۹ اثر، مازندران، کرمان و یزد هر کدام هشت اثر، کرمانشاه هفت اثر و سایر استان‌های کشور نیز آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده‌اند.

محمدزاده با اشاره به حضور هنرمندانی از تمامی ۳۱ استان کشور در این دوره از جشنواره، گفت: آثار رسیده پس از بررسی و ارزیابی توسط هیات انتخاب، برای حضور در بخش نهایی جشنواره معرفی خواهند شد.

وی هدف از برگزاری این رویداد را شناسایی استعداد‌های نو، حمایت از ایده‌های خلاقانه در عرصه هنر‌های نمایشی، ایجاد فضای رقابتی میان هنرمندان و ارتقای جایگاه اتود‌های نمایشی در کشور عنوان کرد.

شایان ذکر است، سومین دوره جشنواره سراسری اتود‌های نمایشی ایران به دبیری کاوه محمدزاده، با حضور ۳۱ اثر از ۲۴ استان کشور، روز‌های ۱۸ تا ۲۱ آذرماه ۱۴۰۳ در آمفی‌تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بوکان برگزار شده بود.

مهاباد/بالویز/۱۴۰۵/۰۵/۲۳-۰۱:۵۵:۴۹/کدخبر۲۶۲۰۰/ ج ۱۶۸۵/