اطلاعیه

ساعت آغاز به‌کار ادارات آذربایجان‌غربی در روز ۶ تیرماه تغییر کرد

به اهمیت حمایت از تیم ملی فوتبال کشورمان

مهاباد/بالویز/اجتماعی/ ادارات آذربایجان‌غربی به خاطر حمایت از تیم ملی فوتبال، ساعت کاری خود را به ۹ صبح موکول کردند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار آذربایجان‌غربی اعلام کرد، به منظور همبستگی ملی و تماشای دیدار ایران و مصر در جام جهانی، ساعت آغاز به‌کار ادارات استان در روز شنبه ۶ تیرماه به ۹ صبح تغییر یافته است.

خضر کاک‌درویشی، معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار آذربایجان‌غربی، با اشاره به اهمیت حمایت از تیم ملی فوتبال کشورمان، از تغییر ساعت آغاز به‌کار ادارات، بانک‌ها و نهادهای عمومی در روز شنبه ۶ تیرماه خبر داد.

وی افزود: «این تصمیم در راستای تقویت همبستگی ملی و فراهم کردن امکان تماشای دیدار حساس ایران و مصر اتخاذ شده‌است.»

کاک‌درویشی همچنین تأکید کرد، تمامی مراکز خدمات‌رسان ضروری، از جمله بیمارستان‌ها، اورژانس‌ها و نیروهای انتظامی، طبق روال معمول و بدون هیچ‌گونه تغییری در ساعت کاری خود به فعالیت ادامه خواهند داد.

مهاباد/بالویز/۱۴۰۵/۰۴/۰۵-۱۸:۵۲:۳۶/خبر25935/ ج ۱۶۱۱/