مدیر جهاد کشاورزی مهاباد

ابلاغ نرخ خدمات برداشت غلات در مهاباد

در مزارع دیم ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان

مهاباد/بالویز/اقتصادی/ مدیر چهاد کشاورزی مهاباد از ابلاغ نرخ خدمات برداشت غلات در مهاباد برای سال زراعی جاری در این شهرستان خبر داد.

مدیر جهاد کشاورزی مهاباد: هزینه برداشت با کمباین‌های کاه‌کوب در مزارع دیم ۵.۵ میلیون تومان برای هر هکتار تعیین شد.

نرخ خدمات کمباین‌داران برای برداشت گندم و جو در شهرستان مهاباد پس از بررسی در کمیسیون نظارت بر اتاق اصناف کشاورزی تعیین و ابلاغ شد؛ بر این اساس، هزینه برداشت با کمباین‌های کاه‌کوب در مزارع دیم برای سال زراعی جاری ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در هر هکتار تعیین شده‌است.

مدیر جهاد کشاورزی مهاباد،اظهار کرد: هدف از تعیین این نرخ‌ها، حمایت از تولیدکنندگان بخش کشاورزی و رعایت انصاف میان ارائه‌دهندگان خدمات و بهره‌برداران است.

بایزید حسن‌پور افزود: پس از بررسی دیدگاه‌ها و پیشنهادهای مطرح شده از سوی طرفین، نرخ برداشت با کمباین‌های کاه‌کوب در مزارع دیم ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان برای هر هکتار تعیین شد.

وی همچنین اعلام کرد،نرخ سایر ادوات و خدمات مرتبط با برداشت، بر اساس درصدهای مصوب و تعرفه‌های تعیین‌شده محاسبه شده و جزئیات آن به‌زودی به کشاورزان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی مهاباد با تأکید بر نظارت بر اجرای تعرفه‌های مصوب، از کشاورزان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا دریافت مبالغ خارج از نرخ‌های ابلاغی، موضوع را از طریق مراجعه حضوری به واحد بازرسی اداره صنعت، معدن و تجارت یا تماس با سامانه رسیدگی به شکایات مردمی «۱۲۴» گزارش کنند.

وی اطمینان داد که تمامی شکایات در کوتاه‌ترین زمان ممکن بررسی و پیگیری خواهد شد.

بر اساس آمارهای اعلام‌شده، در سال زراعی جاری ۱۶۰ دستگاه کمباین مسئولیت برداشت گندم و جو را در مزارع شهرستان مهاباد بر عهده دارند.

مهاباد/بالویز/۱۴۰۵/۰۳/۲۵-۰۰:۱۴:۳۸/خبر۲۵۸۵۷/ د ۱۵۹۲/