رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بوکان

“آسمان بوکان” در فهرست ملی درخشید

این جشنواره در یک‌قدمی ثبت جهانی نیز قرار دارد

مهاباد/بالویز/فرهنگی/”آسمان بوکان” در فهرست ملی درخشید؛ جشنواره بادبادک‌ها در بوکان به ثبت رسید.

به گزارش سایت خبری بالویز،جشنواره بادبادک های بوکان در فهرست آثار ملی ثبت شد.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بوکان گفت: جشنواره سالانه پرواز کایت (بادبادک‌ها) این شهرستان که با تلاش فعالان فرهنگی و هنری و استقبال گسترده مردم در بیش از دو دهه برگزار می‌شود، به‌عنوان “آسمان بوکان” در فهرست آثار ملی به ثبت رسید.

احمد نصراللهی، افزود: ثبت ملی این رویداد حاصل همت چندساله آقای آرش ناصری، فعال فرهنگی و مشارکت هنرمندانه شهروندان بوکانی است. که سالها با عشق و انگیزه در برگزاری این جشنواره نقش‌آفرینی کرده‌اند.
نصراللهی، تصریح کرد: جشنواره پرواز کایت از سال ۱۳۸۰ هر ساله در مهرماه، همزمان با وزش بادهای پاییزی مناسب در آسمان بوکان، با حضور بیش از پنج هزار نفر از شهروندان، خانواده‌ها، کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود.

وی گفت: هدف این جشنواره ایجاد شور و نشاط اجتماعی، ارتقای خلاقیت و مهارتهای فکری کودکان، تقویت تعامل بین خانواده‌ها و احیای بازیها و سرگرمی‌های سالم و بومی است.

نصراللهی،گفت: این رویداد امسال بیست‌وچهارمین دوره خود را پشت سر گذاشت.

او اضافه کرد: در طول سالهای برگزاری، جشنواره پرواز کایت به یکی از مهمترین رویدادهای فرهنگی،اجتماعی منطقه تبدیل شده‌است. و حضور رنگارنگ بادبادک‌ها در آسمان، جلوه‌ای منحصر به‌فرد از هنر، شادی و همبستگی مردم را به نمایش می‌گذارد.

وی گفت: “آسمان بوکان” نه‌تنها یک رویداد ورزشی،تفریحی، بلکه یک نماد هویت محلی و خلاقیت جمعی است که توانسته‌است با مشارکت داوطلبانه گروههای مختلف مردمی، مدارس، انجمن‌های فرهنگی و هنری و نهادهای شهری تداوم یابد.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بوکان، با بیان اینکه این جشنواره در یک‌قدمی ثبت جهانی نیز قرار دارد،اضافه کرد: ثبت جهانی این جشنواره می‌تواند بوکان را در مسیر تبدیل‌شدن به مقصد گردشگری فرهنگی و رویدادمحور در کشور و حتی منطقه قرار دهد.

مهاباد/بالویز.1404/05/26-00:43:12/ کدخبر 23826/ ی 1038/