واحد جولایی

ثبت بیش از 24 هزار گردشگر در مهاباد

ثبت شکایت خود به شماره تماس ۴۲۲۳۳۴۹۰ اداره میراث فرهنگی

مهاباد/بالویز/فرهنگی/ سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مهاباد گفت: امسال ۲۴ هزار و ۲۴۹ نفر- شب اقامت گردشگران در این شهرستان ثبت شد.

به گزارش سایت خبری بالویز،واحد جولایی،افزود: امسال ۲۴ هزار و ۲۴۹ نفر- شب اقامت گردشگران در این شهرستان ثبت شد. که این آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۳ درصد افزایش یافته است.

“واحد جولایی” اظهار کرد: این تعداد گردشگر و مسافر امسال در هتل آپارتمان ها، مهمان‌پذیرها، واحدهای بوم گردی و سایر مراکز اقامتی پذیرش و اسکان داشته اند.

وی اضافه کرد: امسال ۷۰۰ تخت در قالب ۱۶ مرکز اقامتی شامل ۹ هتل، سه مهمانپذیر و چهار اقامتگاه بومگردی شهرستان مهاباد برای اسکان مسافران و میهمانان نوروزی پیش بینی شده‌بود.

سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مهاباد بیان کرد: همچنین از ابتدای امسال تا پایان خردادماه ۲۴۶ هزار و ۵۹۶ نفر گردشگر از جاذبه‌های مختلف این شهرستان بازدید کرده‌اند. که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد بیشتر است.

جولایی بیان کرد: در این مدت جاذبه‌های گردشگری دست ساز شامل بازارچه‌ها و مراکز تجاری و سد مهاباد، اماکن طبیعی و مراکز تاریخی و فرهنگی به ترتیب بیشترین بازدیدکننده را داشته اند.

نامبرده افزود: سال گذشته نیز در مجموع ۹۵۰ هزار گردشگر از جاذبه‌های دیدنی و تاریخی این شهرستان دیدن کرده بودند.

وی بیان کرد: مسافران و شهروندان برای اطلاع از آخرین وضعیت مراکز اقامتی و همچنین ثبت شکایت خود به شماره تماس ۴۲۲۳۳۴۹۰ اداره میراث فرهنگی شهرستان تماس برقرار کنند.

مهاباد ۹۴ اثر تاریخی ثبت‌ شده‌ملی دارد که سد مهاباد، غار سهولان، تالاب کانی برازان، موزه و حمام میرزا رسول، تخته سنگی فقره قا، برده‌کنته و مسجد جامع از مهم ترین اثرهای تاریخی و جاذبه های گردشگری این شهرستان است

شهر مهاباد نیز یکی از اصلی‌ترین مناطق پربازدید آذربایجان‌غربی برای گردشگران به شمار می‌رود که به نگین آذربایجان مشهور شده‌است.

مهاباد/بالویز/۱۴۰۴/۰۴/۰۳-۰۱:۲۵:۴۸/کدخبر۲۳۲۹۶/ س ۸۸۶/