دستور پخت سوپ گوجه فرنگی

سوپ گوجه فرنگی از غذاهای محبوب تابستانی است که با گوجه های تازه درست می شود

مهاباد/بالویز/کدبانو/سوپ گوجه‌فرنگی یک پیش غذای ساده، سریع و عالی است که می‌توانید آن را در ۳۰ دقیقه آماده کنید.

به گزارش سایت خبری بالویز: سوپ گوجه فرنگی از غذاهای محبوب تابستانی است که با گوجه های تازه درست می شود.

مواد لازم برای سوپ گوجه فرنگی
گوجه فرنگی تازه خرد شده ۱ کیلو
سیر ۴ حبه
پیاز ۱ عدد
کره ۲ قاشق سوپ خوری
آرد چند منظوره ۲ قاشق سوپ خوری
شکر سفید ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
آب مرغ ۲ لیوان

 

مراحل پخت سوپ گوجه فرنگی

 

مرحله ۱

گوجه فرنگی، آب مرغ، سیر و  پیاز را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند.

سپس بگذارید حدود ۲۰ دقیقه روی حرارت بماند تا طعم‌ها مخلوط شوند.

 

مرحله ۲

غذا از روی حرارت بردارید و مخلوط را از صافی رد می کنیم.

غذا در یک کاسه یا تابه بزرگ بریزید.

مواد باقی مانده در صافی را دور بریزید.

 

مرحله ۳

کره را در قابلمه‌ای روی حرارت متوسط قرار دهید و همزمان آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط به رنگ قهوه‌ای در بیاید.

 

همچنین بخوانید : سوپ لازانیای سبزیجات یکی از بهترین غذاهای دنیا

 

مرحله ۴

کم کم مخلوط گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط آرد گلوله گلوله نشود.

در آخر نمک و شکر را اضافه کنید.

 

مرحله ۵

حالا غذای شما حاضر است.

نوش جان!

 

نکات تکمیلی سوپ گوجه فرنگی

افزودن ریحان به غذا باعث خوش طعم تر شدن آن می شود.

مقدار نمک و شکر را می ‌وانید به دلخواه تغییر دهید.

استفاده کردن از گوجه فرنگی تازه باعث خوشمزه‌تر شدن غذا می شود.

می توانید غذا را با پیازچه یا سبزیجات معطر تزئین کنید.

هنگام افزودن مخلوط گوجه به آرد خوب هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.

دقت کنید اگر آرد شما کمتر از اندازه باشد ، غذا حالت شل به خود می گیرد.

مهاباد/بالویز/۱۴۰۳/۰۴/۳۰-۱۴:۳۵:۲۱/ خبر ۴۳۴۳/ کدخبر ۲۰۸۲۸/ش ۱۹۳/