بە گزارش سایت خبری بالویز،انور یوسفی،عکاس نامی مهاباد و منطقه،ظهر امروز یکشنبه، ١٧ تیرماه ١۴٠٣، در سن ٧۶ سالگی،دار فانی را وداع گفت.
« انور یوسفی» متولد ١٣٢٧ در مهاباد است.
وی پس از دبیرستان در عرصه هنر نقاشی فعالیت داشته و از سال ١٣۵١ در هنر عکاسی فعالیت خود را در بخش فرهنگی و اجتماعی آغاز کرد.
این عکاسی پیشکسوت در سال ١٣۶١ اولین آثار خود را در نمایشگاه گروهی هنرهای معاصر در تهران به نمایش گذاشت.
و نمایشگاه گروهی سالهای ماندگار این عکاس مشهور در سال ١٣٩۶ که در آن ١٠٠ اثر با موضوعات فرهنگی و اجتماعی را در تالار وحدت مهاباد به نمایش گذاشته شدهبود با استقبال گرم علاقمندان روبرو گردید.
کتاب نفیس «سالهای ماندگار» اثر این عکاس مشهور مهابادی حاوی مجموعهای از سوژههای اجتماعی شهروندان کورد در سال ۹۹ چاپ و منتشر شدهاست.
کتاب سال های ماندگار دربرگیرنده مجموعه عکس های دهه ۵۰ شمسی انور یوسفی است که نشر هم صدا در سال ۱۳۹۹ آن را منتشر نمودهاست.
بین سالهای ۱۳۵۰-۱۳۵۵ به همت عکاس کرد مهابادی «انور یوسفی» مجموعه عکسی از زندگی روستانشینان منطقـه مكـريـان تهیـه شـد کـه گـزیده ای از آن در این کتاب به چاپ رسیدهاست.
انور یوسفی عکاسی را با نقاشی آغاز کرد و در واقع زاویهدید و ترکیب بندی در عکاسی را از بومنقاشی بـه ویـزور دوربین انتقال داد.
او با تسلطی که بر کمپوزیسیون داشت و با الهام از طبیعت بکر کردستان عکسهایی زیبا و بی بـدیـل ثـبـت کـرد.
همچنین شناختعکس از آداب و رسوم جاری درمنطقه و توانایی او دربه تصویر کشیدنجداییها،دل بریدنی ها و نگاه های غمزده و حیرانی که در گستره غبارآلود سرنوشت،نقطه ای برای تمرکز نمی یابند، از ویژگیهای بارز سبک عکاسی وی است.
عکسهای این مجموعه در قطع ۳۵ میلیمتری و بر نگاتیو سیاه و سفید ثبت شدهاند.
و بطور کلی موضوعات اجتماعی – فرهنگی را در بر میگیرند هر چند که عکاسخوش ذوق ما، هر از چندی گاهی گریزی به طبیعت زیبای کردستان میزند تا چشمان بیننده را لحظه ای چند بر پرده خیال انگیز سایه روشنهای خـویـش بخواند.
مراسم تشییع وخاکسپاری ایشان،ساعت ١٩ امروز، یکشنبه، از غسالخانه به سوی قطعه هنرمندان برگزار خواهد شد.
مهاباد/بالویز/۱۴۰۳/۰۴/۱۷-۰۶:۴۸:۱۰/خبر۴۳۲۵/کدخبر۲۰۶۹۸/ ی ۱۷۵/
با طبیعت ارتباط برقرار کنید
وی این عکس ها را با سرعت شاتر ۸۰۰۰/۱ ثانیه گرفته است
انجمن سینمای جوانان مهاباد یکی از انجمن های شصت گانه ایران است.
شهرستان مهاباد با جمعیت ۲۶۰ هزار نفری تعداد ۱۷۰ هزار نفر واجد شرایط رای دادن هستند.
Δ