به گزارش سرویس کدبانو،پایگاه خبری بالویز”شاورما مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل عربی است که اصالت آن به کشور لبنان برمیگردد.
این غذای خوش عطر و طعم که طرفداران زیادی دارد را خیلی راحت و با روشهای مختلف میتوانید آماده و درست کنید.
برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شاورما مرغ در ادامه با سایت بالویز همراه باشید.
شاورمای گوشت از غذاهای بسیار معروف کشور لبنان است که با ترکیبات متنوعی درست می شود.
سینه مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آویشن و پودر سیر به مقدار لازم
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذا خوری
ماست ۲ قاشق غذا خوری
ژامبون خرد شده تقریبا ۱ لیوان
قارچ ۴۰۰ گرم
نان پیتا، تافتون یا لواش ۴ عدد گرد
برای تهیه شاورمای مرغ ابتدا سینه مرغ را به شکل مکعبی و در اندازههای دلخواه برش بزنید و در یک ظرف بریزید و بعد نمک و فلفل سیاه، آویشن و پودر سیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید و سپس ماست و آب لیمو ترش را هم بریزید و کاملا با گوشت مرغ ترکیب کنید.
سپس مرغها را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا همه مزهها به خورد هم بروند و مرغها مزه دار بشوند، در این فاصله قارچها را تمیز کنید و بشورید و به شکل حلقهای برش بزنید و بعد در یک تابه بریزد و روی حرارت بالا قرار دهید.
وقتی حرارت زیاد باشد قارچ آب نمیاندازد، سپس مقداری آب لیمو ترش تازه را به قارچها اضافه کنید و هم بزنید تا سیاه نشوند وقتی آب قارچها کامل کشیده شده مقداری روغن مایع را در تابه بریزید تا قارچها در آن تفت بخورند و سرخ شوند.
سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری ژامبون گوشت یا مرغ را نگینی و ریز خرد کنید و در تابه بریزید و کمی تفت دهید و بعد از آن مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود و همه مواد با هم ترکیب شوند.
بعد سینههای مرغ را در یک تابه بریزید و همراه با مقداری روغن ابتدا با حرارت بالا تفت دهید تا آب نیاندازند و سپس حرارت را کم کنید تا سینههای مرغ خوب بپزند و کاملا مغز پخت شوند، سپس سینهها را با مخلوط قارچ و ژامبون ترکیب کنید و کنار بگذارید.
بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان از هر نوع نان که بخواهید میتوانید استفاده کنید، نان لواش و نان تافتون بهترین گزینهها هستند بعد برای این مقدار مواد ۴ عدد نان از هر نوعی کافی است، بعد از آن نانها را به دلخواه و سلیقه خودتان برش بزنید.
برای درست کردن سس در یک ظرف سس فرانسوی و سس رنچ را بریزید و با هم مخلوط کنید سپس مقداری خیار شور را با رنده ریز رنده کنید و به سس اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، با سلیقه خودتان میتوانید از رنده دشت هم استفاده کنید.
سپس مقداری شوید را تمیز بشورید و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود، سپس با چاقوی تیز شویدها را ریز خرد و ساطوری کنید و روی مواد سس بریزید و کاملا همه مواد سس را با هم مخلوط کنید تا عطر و طعم مواد کاملا به خورد هم برود.
بعد مقداری سس را روی نانها بریزید و پخش کنید تا کاملا سطح نان را بپوشاند و سپس از مخلوط مواد روی نان یک لایه بریزید و به شکل رول نانها را بپیچید و در یک تابه قرار دهید و روی آن جسم سنگینی بگذارید تا رولها گریل شوند.
وقتی نانها گریل شد، آنها را از تابه بیرون بیاورید و در یک ظرف مناسب قرار دهید و سپس رولهای نان را برش بزنید و به عنوان یک میان وعده خوش طعم و مقوی یا یک پیش غذای ساده همراه با انواع سالاد، ترشی و انواع دورچین سرو کنید.
مهاباد/بالویز/۱۴۰۲/۰۷۰۲-۰۸:۴۵:۲۳/خبر ۳۸۸۸/کدخبر۱۸۶۸۷/ ی ۲۵۶/
اخبار صحیح را از طریق مبادی رسمی و رسانه ملی دنبال نمایند
سید در سال ۱۹۹۲ جانشین سیدالشهدای مقاومت شد
دستور تهیه بستگی به تمایل خودتان دارد
این پیجرها صدای خاصی را از فرکانس رادیویی آتش نشانی دریافت می کنند
Δ