به گزارش سرویس محیط زیست،پایگاه خبری بالویز و به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد” سیدانور حسینی”با اعلام این خبر اظهار داشت: طی سال گذشته ۱۲۰ تُن چوب قاچاق از قاچاقچیان کشف و ضبط و ۵۰ درستگاه خودرو باری هم توقیف و روانه پارکینگ شده است.
وی افزود: از این مقدار چوب توقیف شده ۲۱ تُن آن مزایده و مابقی هم در محل نهالستان این شهرستان ذخیره شده است.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مهاباد در ادامه بیان کرد: در همین مدت1هزار و ۵۹۸ اصله انواع درخت در این شهرستان توسط قاچاقچیان چوب قطع شد.
“سیدانور حسینی” تصریح کرد: از این میزان قطع درختان، یکهزار و ۳۵۹ اصله درخت در بخش خلیفان و ۲۰۰ اصله دیگر از نوع بید در مناطق بخش مرکزی قطع شده که طی آن ۶۶ پرونده قضایی نیز برای متخلفان تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه پارسال ۷۲ مجوز حمل بار هم صادر شده است، گفت: ارزش و خرید و فروش هر کیلوگرم چوب از نوع صنوبر به ۷۵ هزار ریال رسیده و همین امر در قاچاق آن تاثیر مستقیم گذاشته است.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مهاباد یادآورشد: عمده انتقال چوبهای قطع و قاچاق شده در ساعتهای شبانه صورت گرفته و نیاز است دهیاران و روستاییان نیز ما را در کنترل غارت این ذخایر طبیعی کمک کنند.
مهاباد/بالویز/۱۴۰۲/۰۱/۲۱-۰۵:۴۵:۲۸/خبر3659/کدخبر17611/د/۲۷
باعث افت شدید فشار خون، تنگی نفس و اختلال
با اتخاذ تصمیمی بزرگ در سختترین لحظات زندگی
نتیجه پس از تکمیل تحقیقات اعلام خواهد شد
حقوق بیت المال
Δ