به گزارش سرویس سلامت،پایگاه خبری بالویز”مستوفی” افزود:این واحد با استفاده از لیبلهای جعلی اقدام به تولید ساندویچ سرد میکرد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی کرمانشاه ،تصریح کرد:در این بازرسی کلیه تجهیزات مربوطه پلمب و همچنین بیش از ۵۰۰۰ لیبل جعلی کشف و توقیف و پرونده برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شد .
“مستوفی”عنوان کرد:از شهروندان درخواست می شود از خرید و مصرف انواع ساندویچهای سرد فاقد پروانههای بهداشتی خودداری کنند .
وی همچنین به شهروندان توصیه کرد:در انتحاب و خرید ساندویچهای سرد حتما به تاریخ تولید و انقضاء و شرایط نگهداری آن توجه کنند زیرا اکثر برندهای نامعتبر و جعلی در کارگاههای زیر زمینی و در شرایط بسیار نامطلوب بهداشتی و با استفاده از نامرغوبترین مواد اولیه تهیه میشوند.
به گفته وی از جمله بیماریهایی که از طریق خوردن ساندویچهای سرد فاقد مجوزهای بهداشتی در انسان ایجاد میشود: انواع مسمویتهای ناشی از میکروبهای خطرناکی مثل سالمونلا، شیگلا، کمپیلوباکتر و یرسنیا میباشد.
مهاباد/بالویز/ ۱۴۰۱/۰۳/۰۷-۰۷:۰۵:۱۲/ خبر ۳۳۲۲/کد خبر ۱۶۰۷۱/ش
برخی از پروبیوتیک ها باید در یخچال نگهداری شوند، اما برخی دیگر را میتوانید در دمای اتاق نگهداری کنید.
مهاباد/بالویز/کارشناس واحد بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت بوکان گفت:در طی دو ماه گذشته ۴هزارو ۶۵۱ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد در بوکان کشف شد. به گزارش سرویس سلامت،پایگاه خبری بالویز“ایزد مهر” با اعلام این خبر افزود:در جریان بازرسی از مراکز و اماکن سطح شهر پیرو تشدید اقدامات بهداشت محیطی توسط […]
مهاباد/بالویز/رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرزی سردشت،گفت:بیش از ۶ تن مواد غذایی، آرایشی و گیاهان دارویی تاریخ مصرف گذشته و غیر مجاز به ارزش دو میلیارد ریال در سردشت معدوم سازی شد. به گزارش سرویس سلامت،پایگاه خبری بالویز“روژان قادری” اظهارداشت:با تلاش و نظارت کارشناسان و بازرسی های انجام شده بر مواد غذایی و عطاری […]
مهاباد/بالویز/رئیس مرکز بهداشت پیرانشهر،گفت:سه کارگاه تولید بامیه و زولبیا در شهرستان پیرانشهر به علت عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی پلمب شدند. به گزارش سرویس سلامت،پایگاه خبری بالویز“قرنی امین عشایری”با اشاره به اینکه از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون ۵۴۶ مورد بازرسی از واحدهای تهیه و توزیع مواد غذایی توسط بازرسان سلامت محیط انجام شده است اظهار […]
Δ