به گزارش سرویس اجتماعی،پایگاه خبری بالویز“سرهنگ محمد توحیدی” با اعلام این خبر افزود: در راستای مبارزه با سوداگران مرگ ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این انتظامی با رصد و اشراف اطلاعاتی و همکاری ماموران عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر انتظامی استان و شهرستان میاندوآب در یک عملیات مشترک و غافلگیرانه موفق شدند دو دستگاه خودرو سواری پراید و تیبا را شناسایی و توقیف کنند.
فرمانده نیروی انتظامی مهاباد،اظهار داشت:ماموران در بازرسی از خودروهای توقیف شده مقدار ۹ کیلو و ۵۴۰ گرم مواد مخدر از نوع شیشه افغانی را کشف کردند.
“سرهنگ توحیدی” تصریح کرد:در این رابطه ۲ دستگاه خودرو توقیف و ۳ نفر متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع قضایی شدند.
این مقام انتظامی با قدردانی از تعامل و مشارکت مردمی با پلیس در راستای برخورد با متخلفان از عموم شهروندان خواست در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مشکوک به ویژه در زمینه تولید و توزیع انواع مواد مخدر مراتب را به پلیس ۱۱۰ اعلام کنند.
مهاباد/بالویز/۱۴۰۰/۰۶/۱۸ – ۱۲:۲۷:۳۸ / خبر ۲۸۶۹/ کد خبر ۱۳۷۳۱/ پ
ارزش محموله توقیف شده توسط کارشناسان بالغ بر 9 میلیارد ریال برآورد شده است.
برابر اعلام نظر کارشناسان امر ارزش محموله کشف شده 2 میلیارد و 500 میلیون ریال برآورد شده است.
تاکنون از مجموع ۱۹۴ هزار و ۸۵۵ ثبت نام کارت ملی تاکنون برای ۱۷۳ هزار و ۷۷۳ نفر کارت ملی صادر شده است.
مهاباد پس از از مرکز استان بالاترین مبلغ جمع آوری شده برای گلریزان زندانیان را دارد
Δ