واکنش نماینده مهاباد به اهانت به مقدسات اهل سنت در صدا و سیما

مهاباد/بالویز/فتو کامنت/  نماینده مهاباد به اهانت به مقدسات اهل سنت در صدا و سیما واکنش نشان داد.

“سلام ستوده” نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی، در پی اهانت به مقدسات اهل سنت در صدا و سیما، واکنشی قاطع نشان داد.

به گزارش سایت خبری بالویز، وی در گفتگو با شبکه خبر گفت: “هر کس به مقدسات اهل سنت و اهل تشیع بی‌احترامی کند، مزدور است و باید به شدت مجازات شود.”

“ستوده” تأکید کرد: “افرادی که به مقدسات اهل سنت و اهل تشیع توهین می‌کنند، نه مسلمان هستند و نه ایرانی؛ بلکه مزدوران دشمن محسوب می‌شوند.

” وی همچنین بر اهمیت برادری و برابری در توسعه کشور تأکید کرد و گفت: “تفرقه‌افکنان بین مردم جایگاهی ندارند.”

نماینده مهاباد با اشاره به اتفاقات اخیر در صدا و سیما، این رویداد را نابخشودنی خواند و اقدام رئیس رسانه ملی در برخورد با عوامل این برنامه را قابل تقدیر دانست.

این واکنش نماینده مهاباد نشان‌دهنده عزم جدی برای حفظ وحدت و احترام به مقدسات دینی در جامعه ایران است.

مهاباد/بالویز/۱۴۰۴/۰۲/۰۶-۰۰:۱۰:۵۲/خبر ۴۹۰۴/کدخبر۲۲۷۸۸/ش ۷۵۸/