عناب چیست و چه خاصیتی دارد؟

مهاباد/بالویز/سلامتی/بیش از ۳۰۰۰ سال است که میوه عناب به‌عنوان خوراکی و دارویی در طب سنتی استفاده می‌شود.

به گزارش سایت خبری بالویز؛ عناب گیاه بومی چین است به خرما چینی یا خرما قرمز هم شهرت دارد.

شکل ظاهری این میوه متفاوت است. و به صورت گرد یا شبیه گلابی می‌روید؛ گاهی اندازه یک آلبالو کوچک است و گاهی هم قد یک آلو بزرگ می‌شود.

پوست این میوه نازک و خوردنی است.  گوشت داخل آن تقریبا سفید می‌زند. میوه عناب‌رسیده، تغییر رنگ‌داده و به قرمز پررنگ یا عنابی رنگ درمی‌آید.

بعد از اینکه میوه کامل قرمز شد، پوست آن شروع به جمع شدن می‌کند. و چروک و نرم می‌شود، اما همچنان قابل‌خوردن است.

مهم‌ترین خواص عناب در یک نگاه:

-کمک به کاهش خطر ابتلاء به سرطان
-درمان کم خوابی
-بهبود سلامت قلب
-بهبود عملکرد دستگاه گوارش
-برطرف کردن یبوست
-تنظیم گردش خون در بدن
-تقویت سیستم ایمنی بدن
-کاهش التهاب
-کاهش استرس و اضطراب
-بهبود استحکام استخوان ها
-کمک به هضم بهتر و سریع غذا
-کمک به حفظ وزن
-سم زدایی خون

عناب یک دارو است و باید توجه داشته باشید که مصرف هر روز آن توصیه نمی‌شود.

مهاباد/بالویز/۱۴۰۳/۰۹/۲۱-۰۴:۱۲:۵۲/خبر۴۶۳۸/کدخبر۲۱۸۰۹/ چ ۴۹۴