مهاباد/بالویز/معاون فنی جهاد کشاورزی مهاباد گفت:با توجه به کشت پاییزه در سطح اراضی کشاورزی این شهرستان،۳ هزار و ۷۰۰ هکتار از مزارع مهاباد به کشت جو اختصاص یافت. به گزارش سرویس اقتصادی،پایگاه خبری بالویز“رسول سعیدیان”اظهار داشت:محصول جو در سطح ۳ هزار و ۷۰۰ هکتار از مزارع این شهرستان به صورت سنتی و مکانیزه کشت شده است. معاون فنی جهاد […]
مهاباد/بالویز/معاون فنی جهاد کشاورزی مهاباد گفت:با توجه به کشت پاییزه در سطح اراضی کشاورزی این شهرستان،۳ هزار و ۷۰۰ هکتار از مزارع مهاباد به کشت جو اختصاص یافت.
به گزارش سرویس اقتصادی،پایگاه خبری بالویز“رسول سعیدیان”اظهار داشت:محصول جو در سطح ۳ هزار و ۷۰۰ هکتار از مزارع این شهرستان به صورت سنتی و مکانیزه کشت شده است.
معاون فنی جهاد کشاورزی مهاباد افزود: ۳ هزار و ۷۰۰ هکتار از مزارع این شهرستان به کشت جو اختصاص یافت که از این مقدار ۳ هزار هکتار به صورت آبی و بقیه به صورت دیم کشت شده است.
“رسول سعیدیان”با اشاره به ارقام کشت شده جو ،عنوان کرد:کشاورزان این شهرستان در مزارع آبی از ارقام «بهمن»، «ماکویی»، «مهتاب» و «گوهران» و در مزارع دیم از ارقام «آبیدر»، «سهند» و ارقام بومی استفاده میکنند.
وی اضافه کرد: کشت پاییزه جو هر سال از اوایل مهرماه شروع میشود که این کشت در مزارع دیم زودتر و در مزارع آبی پس از برداشت برخی محصولات از جمله ذرت و چغندرقند است.
مهاباد داراي بيش از ۸۰ هزار هكتار اراضي زراعي و باغي است.
مهاباد/پایگاه خبری بالویز/۹۹/۱۰/۰۴-:۸:۲۵/پ
شامل ۱۵ هزار تُن گوشت توسط عشایر تولید میشود
دستور تهیه بستگی به تمایل خودتان دارد
نخود از خانواده حبوبات(Leguminosae)با نام علمی(Cicer arietinum–C.grossum salisb)می باشد.
سد مهاباد دارای ۱۹۷ میلیون متر مکعب ظرفیت اسمی و ۱۷۲ میلیون متر مکعب ظرفیت مفید است.
Δ