افزایش ۳۰درصدی تولید انگور در مهاباد

مهاباد- به گزارش پایگاه خبری ” بالویز” مسئول باغبانی جهاد کشاورزی مهاباد از افزایش ۳۰ درصدی تولید انگور در این شهرستان نسبت به پارسال خبر داد ” کریمی ” با بیان اینکه نزدیک به ۵۹۹ هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان زیر ۸ نوع انگور آبی و دیمی است ، گفت: ۴۸۸هکتار به صورت […]

مهاباد- به گزارش پایگاه خبری ” بالویز” مسئول باغبانی جهاد کشاورزی مهاباد از افزایش ۳۰ درصدی تولید انگور در این شهرستان نسبت به پارسال خبر داد

” کریمی ” با بیان اینکه نزدیک به ۵۹۹ هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان زیر ۸ نوع انگور آبی و دیمی است ، گفت: ۴۸۸هکتار به صورت بارور و ۱۱۱ هکتار غیر بارور می باشد و پیش بینی می شود که ۱هزار و ۴۸۰تن در مقایسه به پارسال تولید شود که نشان ازافزایش ۳۰ درصدی دارد

مسئول باغبانی جهاد کشاورزی شهرستان مهاباد تصریح کرد :  عمده ارقام انگور دیم را رشه و آبی را خلیلی، حسینی، ریش بابا، دسته چین، مایانیو، کشمش سفید بی دانه و قرمز اعلام کرد

“کریمی” افزود: عمده انگور زیر کشت در مناطق دشت مهاباد، مناطق کوهستانی، دهستان منگور شرقی و کانی بازار می باشد

مسئول باغبانی جهاد کشاورزی شهرستان مهاباد اضافه کرد: ارقام رشه منحصرا در مناطق دیمی کشت می‌شود این محصول با توجه به بی نیازی از نظر کیفیت با انگور رشه سردشت برابری و حتی بالاتر از کیفیت رشه سردشت است و اگر آبیاری شود کیفیت محصول پایین می‌آید.

او تصریح کرد: در صورت توسعه کشت محصولات دیمی می‌توان از فرسایش و تخریب منابع طبیعی جلوگیری کرد.

پایگاه خبری تحلیلی بالوسز /۹۸/۰۵/۰۲