مهاباد/بالویز/فرماندار شهرستان پیرانشهر گفت:با حضور معاون هماهنگ کننده اقتصادی استانداری،اولین محموله وارداتی از طریق کارتهای الکترونیک مرزنشنی از گمرک پیرانشهر ترخیص شد. به گزارش سرویس اقتصادی،پایگاه خبری بالویز“سیدعلی ترابی” اظهار داشت: با حضور معاون هماهنگ کننده اقتصادی استانداری و تعدادی از مدیران کل استان از گمرک تمرچین پیرانشهر بازدید به عمل آمد. فرماندار پیرانشهر افزود: […]
مهاباد/بالویز/فرماندار شهرستان پیرانشهر گفت:با حضور معاون هماهنگ کننده اقتصادی استانداری،اولین محموله وارداتی از طریق کارتهای الکترونیک مرزنشنی از گمرک پیرانشهر ترخیص شد.
به گزارش سرویس اقتصادی،پایگاه خبری بالویز“سیدعلی ترابی” اظهار داشت: با حضور معاون هماهنگ کننده اقتصادی استانداری و تعدادی از مدیران کل استان از گمرک تمرچین پیرانشهر بازدید به عمل آمد.
فرماندار پیرانشهر افزود: در این دیدار از پایانههای مرزی “آغری بار” و “محورطلا” بازدید به عمل آمد و مشکلات این پایانهها برای تسهیل روند صادرات بررسی گردید.
فرماندار پیرانشهر با اشاره به تعطیل شدن پایانه مرزی محورطلا به دلیل برخی از مشکلات در ماههای اخیر گفت: تعطیلی این پایانه موجب افزایش ترافیک صادراتی در محور دیگر این گمرک و کاهش سرعت صادرات شده بود که با حضور مسوولان استانی راهکارهای بازگشایی مجدد این پایانه نیز مورد بررسی قرار گرفت و امیدواریم این پایانه به زودی شروع به فعالیت کند.
فرماندار پیرانشهر ادامه داد: امروز با حضور مسوولان استانی اولین محموله وارداتی با استفاده از کارتهای الکترونیک مرزنشنی ترخیص شد.
“ترابی” افزود: دولت برای حمایت از مرزنشنیان و در راستای ساماندهی معابر کولبری تخفیف سود بازگانی در ترخیص کالا به مبلغ ۷۰۰ هزار تومان برای هر مرزنشین (۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر برای یک خانواده ۴ نفره) درنظر گرفته است که مرزنشینان میتوانند با استفاده از شارژ این کارتها، نسبت به واردات کالا اقدام کنند.
وی افزود: صاحبان کارت میتوانند در مشارکت با ترخیصکاران در مرز، از این سود بازرگانی استفاده کنند ولی مرزنشنیان نباید این امتیاز را ارزان فروشی کنند و به هر قیمتی در اختیار ترخیصکاران قرار دهند.
مهاباد/پایگاه خبری بالویز/۹۹/۰۸/۰۴-۱۸:۲۹/ی
امسال یکهزار و ۹۹ پروانه خروج موقت خودرو در مهاباد صادر شدهاست
این سه نفر که ۲ خانم ۲۲ ساله و یک آقای ۲۱ ساله بودند
دوستداران محیط زیست برای نجات ماهیهای زنده، آنها را صید و در سد مهاباد رهاسازی میکنند
هم اکنون ۲۳۷ بهره بردار بومی در حوزه پرورش و تولید زنبور عسل فعال هستند
Δ