مهاباد – به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ” بالویز ” استان کردستان رتبه اول تولید گوشت سفید را در غرب و شمال غرب کشور به خود اختصاص داده است رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اظهار کرد: داشتن ۷۴۰واحد مرغداری در استان با ظرفیت ۱۴میلیون و ۵۰۰هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره این استان […]
مهاباد – به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ” بالویز ” استان کردستان رتبه اول تولید گوشت سفید را در غرب و شمال غرب کشور به خود اختصاص داده است رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اظهار کرد: داشتن ۷۴۰واحد مرغداری در استان با ظرفیت ۱۴میلیون و ۵۰۰هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره این استان را به قطب تولید گوشت سفید در غرب کشور کرده است ” خالد جعفری ” تصریح کرد: روانه تولید ۸۰هزار تن گوشت مرغ در طول سال به بازارمصرف موجب شده است که ۴۲ هزارتن در استان مصرف شود و ۳۸ هزارتن به بازار مصرف استان های دیگر صادر شود رئیس جهاد کشاورزی استان کردستان ادامه داد: بیشترین واحد های تولیدی در شهرهای ، مریوان، سقزو سنندج وجود دارد اما در چند سال آخر سرو آباد در زمینه ایجاد واحدهای مرغداری رشد چشمگیری داشته است وی ادامه داد : استان کردستان از نظر تولید گوشت مرغ در جایگاه نهم کشوری قرار دارد پایگاه خبری تحلیلی بالویز/ ۹۸/۰۴/۱۷
از این تعداد، ۱۲۸ دستگاه سواری، ۷۲ دستگاه اتوبوس و ۲۶ دستگاه مینیبوس است
در فروردینماه ۱۴۰۴ در دانشگاه کردستان برگزار خواهد شد
بارش برف در گردنههای این شهرستان به بیش از ۱۵ سانتیمتر رسیده است
هیچ مشکلی برای حرکت خودروها در این محور وجود ندارد
Δ