مهاباد – به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ” بالویز ” استان کردستان رتبه اول تولید گوشت سفید را در غرب و شمال غرب کشور به خود اختصاص داده است رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اظهار کرد: داشتن ۷۴۰واحد مرغداری در استان با ظرفیت ۱۴میلیون و ۵۰۰هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره این استان […]
مهاباد – به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ” بالویز ” استان کردستان رتبه اول تولید گوشت سفید را در غرب و شمال غرب کشور به خود اختصاص داده است رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اظهار کرد: داشتن ۷۴۰واحد مرغداری در استان با ظرفیت ۱۴میلیون و ۵۰۰هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره این استان را به قطب تولید گوشت سفید در غرب کشور کرده است ” خالد جعفری ” تصریح کرد: روانه تولید ۸۰هزار تن گوشت مرغ در طول سال به بازارمصرف موجب شده است که ۴۲ هزارتن در استان مصرف شود و ۳۸ هزارتن به بازار مصرف استان های دیگر صادر شود رئیس جهاد کشاورزی استان کردستان ادامه داد: بیشترین واحد های تولیدی در شهرهای ، مریوان، سقزو سنندج وجود دارد اما در چند سال آخر سرو آباد در زمینه ایجاد واحدهای مرغداری رشد چشمگیری داشته است وی ادامه داد : استان کردستان از نظر تولید گوشت مرغ در جایگاه نهم کشوری قرار دارد پایگاه خبری تحلیلی بالویز/ ۹۸/۰۴/۱۷
این طرح بصورت پایلوت در تقاطع پل حکمت که از پر ترافیک ترین تقاطع های شهر بوده اجرایی شده است
کلسیم و ویتامین B12بیشترین مواد مغذی موجود در شیر است
حوالی ساعت ۱۵:۳۰ امروز پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۶، جسد زنی با هویت معلوم در دریاچه سد مهاباد پیدا شد
جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون از ۲۵ تا ۲۹ دی به میزبانی یزد برگزارشد
Δ