مهاباد-بالویز-محققان می گویند:یک شکارچی گوزن شمالی در شمال دور روسیه که بخشی از قطب است بقایای سالم یک خرس عصر یخ را کشف کرده است. به گزارش سرویس رسانه ها ،پایگاه خبری تحلیلی بالویز،این خرس در پی ذوب خاک منجمد شمالی در جزایر لیاخوفسکی در شمال شرقی روسیه ظاهر شد. دندان و دماغ حیوان که […]
مهاباد-بالویز-محققان می گویند:یک شکارچی گوزن شمالی در شمال دور روسیه که بخشی از قطب است بقایای سالم یک خرس عصر یخ را کشف کرده است.
به گزارش سرویس رسانه ها ،پایگاه خبری تحلیلی بالویز،این خرس در پی ذوب خاک منجمد شمالی در جزایر لیاخوفسکی در شمال شرقی روسیه ظاهر شد.
دندان و دماغ حیوان که کاملا سالم مانده نشان می دهد که متعلق به گونه ای از خرس قهوه ای باشد که از ۳۹ هزار و ۵۰۰ سال پیش تا ۲۲ هزار سال قبل می زیست.
این بقایا در “دانشگاه فدرال شمال شرقی” (ان ای اف یو) در شهر یاکوتسک بررسی خواهد شد.
پژوهشگران این دانشگاه، که به خاطر تحقیقات در زمینه ماموت های پشمالو و سایر گونه های ماقبل تاریخ معروف است، گفتند که این کشف بیسابقه است.
دکتر لنا گریگوریوا محقق فسیل شناسی در این دانشگاه گفت :که خرس “اولین و تنها نمونه از این نوع” است که به صورت کامل با “بافت های نرم” پیدا می شود.
او افزود: “حیوان کاملا سالم مانده، با همه اعضای داخلی. در گذشته فقط جمجمه و استخوان های آن پیدا شده بود. این کشف اهمیت زیادی برای همه جهان دارد.”
دکتر گریگوریوا بیان داشت: که گمان می رود این حیوان از خویشاوندان کهن خرس قهوه ای باشد، گونه بزرگی که امروز در سراسر اوراسیا و آمریکای شمالی پیدا می شود.
تحلیل ها با کمک تکنیک رادیوکربن زمان دقیق زیست خرس را مشخص خواهد کرد.
در سال های اخیر با ذوب خاک منجمد شمالی به دلیل گرمایش زمین در مناطق وسیعی از سیبری بقایای ماموت ها، کرگدن های پشمالو و توله های شیر غارنشین پیدا شده که کشفیات مهمی بوده اند.
از جمله سال پیش یک توله خرس ۱۸ هزار ساله که کاملا سالم مانده بود در سیبری پیدا شد.
مهاباد-پایگاه خبری تحلیلی بالویز-۹۹/۰۷/۰۱-۱۹:۵۵/س
منطقه جنگلی میرآباد با مساحت ۱۱ هزار و ۵۰۰ هکتار در سال ۱۳٨۴ به منطقه حفاظتشده ارتقا یافت
استفاده از کلاه لبهدار با لبه ۷ سانت، استفاده از عینک UV دار توصیه میشود
حضور این بالگرد در امر فوریتهای پزشکی بسیار موثر خواهد بود
منطقه کوهستانی پیرانشهر یکی از زیستگاههای مهم خرس قهوهای در ایران است
Δ