مهاباد-بالوز”سفیر-بر اساس بخشنامه ۱۹ تیرماه معاون وزارت کشور،مسئولان ادارات و واحدهای وابسته و تابعه مکلف شدند ضمن راهنمایی مراجعان در خصوص رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی،از ورود کسانی که فاقد ماسک هستند به محیط اداری و مراکز ارائه خدمات جلوگیری و از ارائه خدمات به آنان خودداری کنند. به گزارش سرویس سلامت ،پایگاه خبری تحلیلی بالویز […]
مهاباد-بالوز”سفیر-بر اساس بخشنامه ۱۹ تیرماه معاون وزارت کشور،مسئولان ادارات و واحدهای وابسته و تابعه مکلف شدند ضمن راهنمایی مراجعان در خصوص رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی،از ورود کسانی که فاقد ماسک هستند به محیط اداری و مراکز ارائه خدمات جلوگیری و از ارائه خدمات به آنان خودداری کنند.
به گزارش سرویس سلامت ،پایگاه خبری تحلیلی بالویز ” و بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ جواد ناصریان معاون – توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور در بخشنامهای به کلیه استانداران، روسای سازمانهای وابسته، فرمانداران، بخشداران، شهرداران، دهیاران، ادارات کل ثبت احوال استانها و شهرستان، شوراهای اسلامی شهر و روستا و کلیه واحدهای تابعه وزارت کشور، با توجه به نگرانیها درخصوص شیوع بیماری کرونا و براساس مصوبات بیست و هفتمین جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا که در ۱۴ تیرماه برگزار شد، تصریح کرد: از تاریخ ابلاغ این بخشنامه کلیه مدیران و کارکنان شاغل در واحدهای مصرح فوق الذکر، ملزم به استفاده از ماسک در محل کار هستند و در صورت عدم رعایت، از ورود آنان به محل کار ممانعت بعمل آمده، بدیهی است هر نوع عدم همکاری و توجه به این امر از سوی کارکنان منجر به عدم امکان حضور آنان در محل کار گردد، غیبت تلقی و مطابق مقررات با آنان برخورد خواهد شد.
در ادامه این بخشنامه تاکید شده است؛ مسئولان ادارات و واحدهای وابسته و تابعه مکلفند ضمن راهنمایی مراجعان و متقاضیان دریافت خدمات در خصوص رعایت کامل دستورالعمل و پروتکلهای بهداشتی محیط اداری، از ورود کسانی که فاقد ماسک هستند به محیط اداری و مراکز ارائه خدمات و واحدهای عملیاتی جلوگیری نموده و از ارائه خدمات مورد درخواست آنان خودداری نمایند.
در پایان این نامه تصریح شده است؛ مسئولیت نظارت بر حسن اجرای این بخشنامه به عهده استانداران و روسای سازمانهای وابسته و تابعه و شهرداران است.
مهاباد- پایگاه خبری تحلیلی بالویز– ۹۹/۰۴/۲۲ – ی – ۲۰:۲۵
در روزهای تعطیل، وسایل گرمایشی خاموش شوند
این تیم ها در مجموع۶۶راس دام سبک و سنگین را مورد بررسی قرار دادند
جگر قبل از مصرف باید به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری شود
دمای محیط کار حداقل در ۲۵ درجه سانتیگراد تنظیم شود
Δ