نکاتی که درباره شستن ظروف بیماران مبتلا به کووید-۱۹رعایت شود

 مهاباد-بالویز”سفیر– شستن ظروف بیماران مبتلا به کووید – ۱۹ یکی از مواردی است که در زمان شستن لازم است جهت سلامت خود و اطرافیان نکات زیر رعایت شود به گزارش سرویس سلامت ،پایگاه خبری تحلیلی بالویز “محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام کردند ۱) هنگام تماس با ظروف […]

 مهاباد-بالویز”سفیر– شستن ظروف بیماران مبتلا به کووید – ۱۹ یکی از مواردی است که در زمان شستن لازم است جهت سلامت خود و اطرافیان نکات زیر رعایت شود

به گزارش سرویس سلامت ،پایگاه خبری تحلیلی بالویز “محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام کردند

۱) هنگام تماس با ظروف استفاده شده بیمار مبتلا به کرونا، دستکش پوشیده شود.

۲) بهتر است تا حد امکان از ظروف یک بار مصرف استفاده شده و پس از استفاده دور انداخته شوند.

۳) برای شستن ظروف معمولی بیماران، از مایع ظرفشویی معمولی و آب داغ استفاده شود.

۴) پس از پایان شست‌وشوی ظروف در صورت عدم استفاده از دستکش، دست‌ها بلافاصله با آب و صابون شسته شوند.

۵) در صورتی که از دستکش آشپزخانه استفاده می‌شود، پس از پایان شست‌وشو، دستکش‌ها درآورده شده و با آب داغ و صابون شسته و خشک شوند. سپس دست‌ها نیز مجددا با آب و صابون شسته شوند.

۶) دستکش‌های یک بار مصرف مورد استفاده برای حمل ظروف آلوده، در کیسه‌های زباله یا پلاستیک‌های دو لایه دور انداخته شوند.

۷) در صورت امکان، ظروف در ماشین ظرفشویی با دمای آب ۶۰ درجه سانتی‌گراد و ماده شوینده شسته و خشک شود.

۸) در صورتی که برای خشک کردن ظروف از دستمال مخصوص استفاده می‌شود، دستمال پس از استفاده با مایع شوینده شسته شده و به طور کامل خشک شود.

مهاباد- پایگاه خبری تحلیلی “بالویز – ۹۹/۰۴/۱۶-  د – ۱۰:۱۰