کاهش مصرف گوشت مرغ در آذربایجان غربی ۳۰ درصد کاهش یافت

مهاباد-بالویز”سفیر-رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت:به علت شیوع بیماری ویروسی کرونا و تعطیلی هتل ها،رستوران ها،کاهش مصرف گوشت مرغ به ۳۰ درصد رسید  به گزارش سرویس اجتماعی ، پایگاه خبری تحلیلی ” بالویز ،رسول جلیلی اظهار داشت : متاسفانه به علت شیوع بیماری ویروسی کرونا و تعطیلی هتل ها، رستوران ها و فست فوت‌ها […]

مهاباد-بالویز”سفیر-رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت:به علت شیوع بیماری ویروسی کرونا و تعطیلی هتل ها،رستوران ها،کاهش مصرف گوشت مرغ به ۳۰ درصد رسید 

به گزارش سرویس اجتماعی ، پایگاه خبری تحلیلی ” بالویز ،رسول جلیلی اظهار داشت : متاسفانه به علت شیوع بیماری ویروسی کرونا و تعطیلی هتل ها، رستوران ها و فست فوت‌ها مصرف گوشت مرغ ۲۰ تا ۳۰ درصد در استان کاهش یافته است

رسول جلیلی افزود : این امر موجب برهم خوردن عرضه و تقاضای گوشت مرغ گردیده و به تبع آن کاهش قیمت گوشت مرغ را به دنبال داشته است

وی با اشاره به کاهش قیمت مرغ به واسطه کاهش تقاضا ادامه داد : ارائه بسته‌ های حمایتی پیش‌بینی شده از سوی دولت و خرید تضمینی گوشت مرغ مازاد مرغداران را از طریق تشکل ‌ها و زنجیره ‌ها به قیمت‌ های مصوب از اقداما انجام شده در راستای رفع خسارات از مرغداران استان است

وی خاطر نشان کرد: در سال گذشته در آذربایجان ‌غربی بیش از ۱۰۱ هزار تن گوشت مرغ تولید شده است

زنجيره توليد گوشت مرغ در آذربايجان غربي متشكل از بخش اصلي شامل مزارع پرورشي لاين، مزارع پرورشي مرغ گوشتي، مزارع پرورشي اجداد و مادر گوشتي و كارخانه هاي جوجه كشي است.

مهاباد – پایگاه خبری تحلیلی ” بالویز – ۹۹/۰۳/۳۱ – ش – ۰۹:۵۰

رحیم بایزیدی
تازه ترین نوشته های رحیم بایزیدی (دیدن همه)