برند‌سازی و تجاری‌سازی تولیدات استان آذربایجان غربی از اولویت‌های سال ۹۹است

مهاباد – بالویز ” سفیر”معاون استاندار آذربایجان غربی گفت: برند‌سازی و تجاری‌سازی تولیدات استان آذربایجان غربی از اولویت‌های سال ۹۹است  به گزارش سرویس اقتصادی ” پایگاه خبری تحلیلی ” بالویز “ بهنام شهدی  معاون استاندار آذربایجان غربی در نخستین جلسه کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی آذربایجان غربی در محل استانداری برگزار شد اظهار داشت: از آن […]

مهاباد – بالویز ” سفیر”معاون استاندار آذربایجان غربی گفت: برند‌سازی و تجاری‌سازی تولیدات استان آذربایجان غربی از اولویت‌های سال ۹۹است 

به گزارش سرویس اقتصادی ” پایگاه خبری تحلیلی ” بالویز “ بهنام شهدی  معاون استاندار آذربایجان غربی در نخستین جلسه کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی آذربایجان غربی در محل استانداری برگزار شد اظهار داشت: از آن جایی که امسال با نام جهش تولید نام‌گذاری شده باید برند‌سازی مدنظر قرار گیرد

بهنام شهدی با بیان این که می‌توان بر روی سیب اشنویه، عسل خوی و فرش تکاب سرمایه گذاری کرد خاطر‌نشان کرد: این امر در نوع خود بر اقتصاد استان تاثیر به سزایی خواهد گذاشت

شهدی با بیان این که راه آهن آذربایجان غربی باید جدا از راه آهن آذربایجان شرقی باشد تأکید کرد: پیگیری‌های لازم باید در این مورد صورت گیرد

وی افزود: باید اجرایی کردن و رسیدن به تجارت‌های فرامرزی، تصحیح زیرساخت‌های صادراتی، توسعه ناوگان حمل و نقل ریلی، توسعه ناوگان هوایی، بررسی وضعیت بازارچه‌ها و گمرک‌ها مورد بررسی قرار گیرد

وی ضمن اشاره به وضعیت مشوش اقتصادی جهان به سبب ویروس کرونا تأکید کرد: توجه به تجارت ترکیبی اوراسیا می‌تواند مسیر کسب و کار خوبی را تعیین کند

آذربایجان غربی یکی از استان‌هایی است که به سبب داشتن خاک حاصل خیز، آب و هوای معتدل سالانه ۶ میلیون تن انواع محصولات کشاورزی تولید و روانه بازار مصرف می‌کند و یکی از قطب‌های تولید محصولات کشاورزی در کشور محسوب می‌شود که در محدوده زمانی مشخص این محصولات را روانه بازار مصرف می‌کند.

این استان با داشتن ۲۲ هزار هکتار باغ میوه‌های هسته دار و با تولید سالانه ۶۸۰ هزارتن انواع میوه هسته‌دار آلو، آلبالو، زردآلو، هلو، شلیل و گیلاس رتبه سوم کشوری را به خود اختصاص داده و از جمله میوه‌های صادراتی هستند که برای آذربایجان غربی ارز آوری داشته است.

مهاباد – پایگاه خبری تحلیلی بالویز – ۹۹/۰۲/۲۹ – ۱۹:۵۸