مهاباد – بالویز”سفیر” معاون سلامت اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: ۳ هزار کیلوگرم فرآورده های خام دامی در آذربایجان غربی معدوم سازی شد به گزارش سرویس سلامت ،پایگاه خبری تحلیلی “ بالویز” سید غلامرضا ملکی افزود : از ابتدای ماه رمضان اکیپ های نظارت بهداشتی دامپزشکی استان، بیش از ۳۵۰۰ کیلوگرم انواع فرآورده های […]
مهاباد – بالویز”سفیر” معاون سلامت اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: ۳ هزار کیلوگرم فرآورده های خام دامی در آذربایجان غربی معدوم سازی شد
به گزارش سرویس سلامت ،پایگاه خبری تحلیلی “ بالویز” سید غلامرضا ملکی افزود : از ابتدای ماه رمضان اکیپ های نظارت بهداشتی دامپزشکی استان، بیش از ۳۵۰۰ کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی غیر قابل مصرف را کشف، ضبط و معدوم کردند
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ماه رمضان در سرتاسر استان توسط ۳۷ تیم عملیاتی در حال اجرا است
سید غلامرضا ملکی بیان کرد: تا کنون، ۲۷۰۰ مورد بازدید و نظارت بهداشتی از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی شامل؛ کشتارگاه های دام وطیور، مراکز بسته بندی، رستوران ها ، سردخانه ها ، آشپزخانه ها، مراکز عرضه و فروش فرآورده های خام دامی و… توسط اکیپ های نظارت بهداشتی دامپزشکی صورت گرفته است
ملکی تصریح کرد: در راستای تامین سلامت فرآورده های خام دامی مورد استفاده و سالم سازی سفره افطار و سحر، در ماه رمضان توسط اکیپ های نظارت بهداشتی دامپزشکی، بیش از ۳۵۰۰ کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی کشف ،ضبط و معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج گردیده است
مهاباد – پایگاه خبری تحلیلی “بالویز” – ۹۹/۰۲/۲۸ – ۱۷:۳۷
نظارت بر بهداشت عمومی و فرآوردههای خام دامی یکی از حوزههای کاری شبکه دامپزشکی است
این تیم ها در مجموع۶۶راس دام سبک و سنگین را مورد بررسی قرار دادند
جگر قبل از مصرف باید به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری شود
این مرحله تا ۱۵ فروردین سال ۱۴۰۳ ادامه دارد
Δ