مهاباد – بالویز ( سفیر) با رویش گیاهان خوراکی در فصل بهار و برداشت توسط مردم ،جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در خصوص برداشت قارچ های سمی هشدار داد به گزارش سرویس اجتماعی ،پایگاه خبری تحلیلی ” بالویز “مدیر ّباغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با تاکید برخطر استفاده خوراکی از قارچ های سمی وحشی گفت: […]
مهاباد – بالویز ( سفیر) با رویش گیاهان خوراکی در فصل بهار و برداشت توسط مردم ،جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در خصوص برداشت قارچ های سمی هشدار داد
به گزارش سرویس اجتماعی ،پایگاه خبری تحلیلی ” بالویز “مدیر ّباغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با تاکید برخطر استفاده خوراکی از قارچ های سمی وحشی گفت: با توجه به فصل رویش قارچ های وحشی در طبیعت، مصرف این نوع قارچ ها احتمال مسمومیت های شدید را می تواند به همراه داشته باشد.
وی با اشاره به افزایش نزولات آسمانی، رشد انواع قارچها در طبیعت و استفاده ناآگاهانه خانوادهها از قارچهای وحشی اضافه کرد: از طریق ویژگیهای ظاهری، بو و رنگ قارچ نمیتوان بطور قطعی سمی و غیر سمی بودن آن را تشخیص داد و کوچکترین اشتباهی در تشخیص ممکن است منجر به مرگ یا آسیبهای جدی به اعضای بدن شود.
علائم مسمومیت با قارچ، در دو مرحله بروز پیدا میکند، مرحله اول، ۶ تا ۱۲ ساعت پس از مصرف قارچ با نشانههایی نظیر تهوع و استفراغ، دردهای شکمی و احساس ضعف بروز پیدا میکند و مرحله دوم ۲۴ ساعت بعد از علائم اولیه، با ضعف، سرگیجه و کاهش سطح هوشیاری خود را نشان میدهد که این حالات ناشی از درگیری کبدی و کلیوی در فرد مسموم است که ممکن است او را به مرگ برساند.
در سال گذشته تقریباً ۷۰۰ نفر در کشور با مصرف قارچ سمی، دچار عارضه و مسمومیت شدهاند که دلیل آن نیز همان شرایط خاص آب و هوایی کشور در نقاط غربی است.
مهاباد – پایگاه خبری تحلیلی بالویز-۹۹/۰۱/۰۹
دستور تهیه بستگی به تمایل خودتان دارد
حدود ۱۰۰ نوع قارچ سمی وجود دارد
از طریق ویژگیهای ظاهری بو و رنگ قارچ نمیتوان بطور قطعی سمی و غیر سمی بودن آن را تشخیص داد.
در واقع از آنجایی که بیرنگ و بیبو میباشد، امکان تشخیص ظاهری آن وجود ندارد.
Δ