هرگونه قطعه بندی یا طعم دارنمودن فرآورده های خام دامی ممنوع است

مهاباد – بالویز ( سفیر) هرگونه قطعه بندی یا طعم دار نمودن فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه جهت پیشگیری ناشی از آلودگی های میکروبی نظیر کرونا ویروس ممنوع است به گزارش سرویس اجتماعی ، پایگاه خبری تحلیلی ” بالویز” مدیر کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، گفت : در راستای اجرای مصوبات جلسه […]

مهاباد – بالویز ( سفیر) هرگونه قطعه بندی یا طعم دار نمودن فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه جهت پیشگیری ناشی از آلودگی های میکروبی نظیر کرونا ویروس ممنوع است

به گزارش سرویس اجتماعی ، پایگاه خبری تحلیلی ” بالویز” مدیر کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، گفت : در راستای اجرای مصوبات جلسه هماهنگی اقدامات بهداشتی و پیشگیری مخاطرات در اماکن دامی و مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی سازمان دامپزشکی کشور ، وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، تشکل های صنفی مربوطه اخذ شده و لازم اجراست

” کامیار داهیم ” افزود : هرگونه قطعه بندی گوشت مرغ ، فرآوری ، تهیه جوجه کباب و شنسیل ، طعم دارکردن در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی به دلیل احتمال انتشار عوامل بیماری زا و آلودگی ممنوع است

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی ، اظهار داشت : مراکزی مجاز به عرضه فرآورده های خام دامی می باشند که دارای ” پروانه بهداشتی ” معتبر از دامپزشکی هستند

” داهیم ” با اشاره به اینکه جهت تهیه تخم مرغ شهروندان باید از تخم مرغهایی که دارای بسته بندی و نشانه گذاری هستند استفاده کنند ، تاکید کرد : شهروندان از ماهی های بسته بندی استفاده کنند و از خرید که در بازارهای محلی و یا به وسیله ماشین سیار در کنار جاده ها یا داخل شهر به فروش می رسانند خودداری شود

وی همچنین توصیه کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر نوع تخلف در مراکز تهیه ، تولید ، و عرضه فرآورده های خام دامی ، مراتب با شماره تلفن ۳۲۴۲۶۸۴۸شبکه  دامپزشکی ارومیه و یا سامانه ۱۵۱۲ پیامگیر اداره کل و در شهرستان ها با شبکه دامپزشکی در میان گذاشته تا رسیدگی شود

مهاباد پایگاه خبری تحلیلی بالویز -۹۸/۱۲/۲۳