مهاباد- بالویز ( سفیر) – تشدیداقدامات پیشگیرانه برای مقابله با انتقال احتمالی بیماری کرونا، در کشتارگاه دام طیور و مراکز عرضه فراوردهای خام دامی در استان آذربایجان غربی صورت گرفت به گزارش سرویس خبری اجتماعی ، پایگاه تحلیلی ” بالویز ” مدیر کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، گفت : با توجه به اینکه موارد […]
مهاباد- بالویز ( سفیر) – تشدیداقدامات پیشگیرانه برای مقابله با انتقال احتمالی بیماری کرونا، در کشتارگاه دام طیور و مراکز عرضه فراوردهای خام دامی در استان آذربایجان غربی صورت گرفت
به گزارش سرویس خبری اجتماعی ، پایگاه تحلیلی ” بالویز ” مدیر کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، گفت : با توجه به اینکه موارد بهداشتی در مراکز عرصه فرآورده های گوشتی رعایت می شود اما در راستای پیشگیری در خصوص شیوع بیماری ویروس کرونا دستور العمل های لازمه صادر شده است
“کامیار داهیم” افزود: با توجه به اهمیت افراد در خصوص تولید فرآورده های دامی و همچنین مسری بودن اغلب ویروسها ، در راستای پیشگیری از شیوع ،کلیه پرسنل شاغل در کشتارگاه ها ، اعم از کارگران خط تولید، مسئولین فنی بهداشتی ،عرضه کننده گان فرآورده های خامی باید دارای کارت سلامت ( تندرستی ) از مراکز بهداشت بوده و از به کارگیری افرادی که دارای کارت سلامت نیستند خوداری شود
“داهیم ” ادامه داد: کلیه مراکز تولید فرآورده های خام دامی ، باید از فعالیت افرادی که دارای علائم بیماری های تنفسی هستند، تا بهبودی کامل از بکارگیری این افراد ، مخصوصا در قسمت های قطعه بسته بندی خوداری و نیاز است، تمامی پرسنل از ماسک ، دستکش در هنگام کار استفاده کنند
مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی تاکید کرد: تولید کننده گان در هر شیفت کاری با هماهنگی مراکز بهداشت در خصوص ضد عفونی کردن تجهیزات ،محیط اقدام کرده و سپس طی صورت جلسه ای به اداره کل دامپزشکی ارسال گردد
مهاباد – پایگاه خبری تحلیلی بالویز -۹۸/۱۲/۱۱
نظارت بر بهداشت عمومی و فرآوردههای خام دامی یکی از حوزههای کاری شبکه دامپزشکی است
این تیم ها در مجموع۶۶راس دام سبک و سنگین را مورد بررسی قرار دادند
جگر قبل از مصرف باید به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری شود
این مرحله تا ۱۵ فروردین سال ۱۴۰۳ ادامه دارد
Δ