در حمله تروریستی رژیم صهنویستی

شهادت ۳ فرمانده ارشد نظامی و ۲ دانشمند هسته‌ای ایران

رژیم صهیونیستی باید منتظر مجازاتی سخت باشد

مهاباد /بالویز/سیاسی/ در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به ایران، ۳ فرمانده ارشد نظامی و ۲ دانشمند هسته‌ای به شهادت رسیدند.

به گزارش سایت خبری بالویز،شهادت ۵ فرمانده ارشد و دانشمندان هسته‌ای در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به ایران؛ تهران و چند شهر هدف قرار گرفتند.

رهبر معظم انقلاب: رژیم صهیونیستی منتظر مجازاتی سخت باشد؛ ستاد بحران از مردم خواست آرامش خود را حفظ کنند.

گزارشی از حمله‌ی تروریستی رژیم صهیونیستی به ایران.

در یک حمله‌ی تروریستی گسترده و بی‌سابقه در بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، رژیم صهیونیستی چندین شهر ایران را هدف قرار داد و شماری از فرماندهان ارشد نظامی، دانشمندان هسته‌ای و شهروندان بی‌گناه را به شهادت رساند. این حمله که با واکنش تند و قاطع مقامات ایرانی روبرو شده‌است، موجی از خشم و انزجار را در سراسر کشور ایجاد کرده‌است.

شهادت فرماندهان ارشد و دانشمندان هسته‌ای.

طبق گزارش‌های رسمی، سرلشکر پاسدار محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، و سرلشکر پاسدار غلامعلی رشید، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا، در این حمله‌ی تروریستی به شهادت رسیده‌اند. این شهادت‌ها ضایعه‌ای جبران‌ناپذیر برای ملت ایران محسوب می‌شود.

همچنین در این عملیات تروریستی، دو دانشمند برجسته‌ی هسته‌ای کشور، دکتر محمد مهدی طهرانچی و دکتر فریدون عباسی، به فیض شهادت نائل آمده‌اند. این ضایعه‌ی سنگین، بار دیگر نشان از عزم راسخ رژیم صهیونیستی برای تضعیف برنامه‌ی هسته‌ای ایران دارد.

پیام رهبر معظم انقلاب: مجازاتی سخت در انتظار رژیم صهیونیستی.

رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، در پیامی به ملت بزرگ ایران، ضمن محکوم کردن این جنایت هولناک، تأکید کردند که رژیم صهیونیستی باید منتظر مجازاتی سخت باشد. ایشان فرمودند: «این رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.» این پیام، عزم راسخ ایران برای پاسخگویی به این جنایت را به جهانیان نشان می‌دهد.

اقدامات ستاد مدیریت بحران.

ستاد مدیریت بحران کشور در اطلاعیه‌ای از شهروندان درخواست کرد آرامش خود را حفظ کنند و از هرگونه اقدام شتابزده که موجب اضطراب عمومی می‌شود، خودداری نمایند. این ستاد همچنین از مردم خواست فقط به اطلاعات رسمی و معتبر توجه کنند و اخبار و دستورالعمل‌های رسمی را فقط از رسانه ملی، کانال‌های ارتباطی معتبر و رسانه‌های رسمی دریافت نمایند.

همچنین فعالان فضای مجازی خواسته شده است که امنیت روانی جامعه را اولویت اول خود قرار داده، از انتشار اخبار و تصاویر تایید نشده و شایعات خودداری و از ترددهای غیرضروری حتی‌الامکان خودداری کرده و در صورت نیاز با کادر امدادی همکاری کنند.

گستره‌ی حمله و واکنش‌های بین‌المللی.

گزارش‌های اولیه نشان می‌دهند که این حمله تروریستی، علاوه بر تهران، چندین شهر دیگر ایران را نیز هدف قرار داده‌است. جزئیات بیشتر درباره‌ی تلفات و خسارات وارده، در حال بررسی و تکمیل است. واکنش‌های بین‌المللی به این حمله‌ی تروریستی، در حال دریافت است و انتظار می‌رود در ساعات و روزهای آینده، شاهد مواضع مختلف کشورها و سازمان‌های بین‌المللی باشیم.

حمله‌ی تروریستی رژیم صهیونیستی به ایران، جنایتی هولناک و بی‌سابقه است که کشورهای زیادی این حملات را محکوم کردند. شهادت فرماندهان ارشد نظامی و دانشمندان هسته‌ای کشور، ضایعه‌ای جبران‌ناپذیر است که ملت ایران را در غم و اندوه فرو برده‌است. اما عزم راسخ ملت ایران برای پاسخگویی به این جنایت و وعده‌ی مجازات سخت از سوی رهبر معظم انقلاب، نشان از قدرت و پایداری این ملت در برابر هرگونه تجاوز و تهدید دارد. در حال پیگیری جزئیات بیشتر درباره‌ی این حمله‌ی تروریستی و واکنش‌های داخلی و بین‌المللی به آن هستیم و به محض دریافت اطلاعات جدید، گزارش خود را به‌روزرسانی خواهیم کرد.

مهاباد/بالویز/۱۴۰۴/۰۳/۲۳-۰۹:۳۰:۴۵/کدخبر ۲۳۱۸۸/ ج ۸۵۸/