یک ساندویچ خوشمزه

طرز تهیه پوآچای ساندویچ خانگی (بسیار خوشمزه و ساده)

به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه بپزید

مهاباد/بالویز/کدبانو/ مراحل طرز تهیه پوآچای ساندویچ خانگی (بسیار خوشمزه و ساده) را یک بار امتحان کنید.

به گزارش سایت خبری بالویز،پوآچای ساندویچ یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین خوراکی‌هاست که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید.

این نان خوش‌طعم و نرم، گزینه‌ای عالی برای وعده‌های غذایی یا میان‌وعده‌هاست. در این مقاله، به شما طرز تهیه پوآچای ساندویچ خانگی را آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید!

مواد لازم برای تهیه پوآچای ساندویچ

۱- شیر ولرم: ۵۰۰ میلی‌لیتر

۲- کره آب شده: ۱۰۰ گرم

۳- کره: ۳ قاشق غذاخوری

۴- نمک: ۱.۵ قاشق مرباخوری

۵- شکر: ۲ قاشق غذاخوری

۶- خمیرمایه فوری: ۱۰ گرم

۷- سفیده تخم‌مرغ: ۲ عدد (زرده برای روی نان)

۸- آرد: ۴ الی ۵.۵ لیوان

مواد لازم برای روش روی پوآچای

• زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد

• کنجد و سیاه‌دانه: به مقدار لازم

طرز تهیه پوآچای ساندویچ

۱- آماده‌سازی خمیر:

• در یک ظرف، شیر ولرم، خمیرمایه و شکر را با هم مخلوط کنید. سپس سفیده تخم‌مرغ، کره آب شده و نمک را اضافه کنید.

• ابتدا نصف مقدار آرد را به مخلوط اضافه کنید و سپس کم‌کم باقی‌مانده آرد را اضافه کنید تا خمیری نرم و چسبنده به دست آید.

۲- ورز دادن خمیر:

• ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع را روی دستان خود بریزید و خمیر را ورز دهید تا نرم و یکنواخت شود.

• خمیر را در یک ظرف بپوشانید و به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه در جای گرمی قرار دهید تا عمل بیاید.

۳- شکل‌دهی به خمیر:

• بعد از عمل آمدن خمیر، دستان خود را کمی روغنی کنید و خمیر را کمی ورز دهید.

• سطح کار را کمی روغن بزنید و خمیر را روی آن قرار دهید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.

• یک قسمت را بپوشانید و قسمت دیگر را به صورت جلو عقب دراز کنید و سپس به قطعات کوچک تقسیم کنید. گوله‌هایی به اندازه نارنگی درست کنید.

۴- رول کردن خمیر:

• از اولین گوله‌ای که درست کردید، با وردنه باز کنید و سپس به صورت رول جمع کنید.

• سینی فر را چرب کنید و خمیرها را داخل آن بچینید. این کار را برای تمامی خمیرها انجام دهید.

۵- عمل آمدن دوباره خمیر:

• روی سینی را بپوشانید و اجازه دهید ۲۰ الی ۲۵ دقیقه دیگر عمل بیاید.

• سپس روی خمیرها زرده تخم‌مرغ بمالید و کنجد و سیاه‌دانه بپاشید.

۶- پخت نان:

• سینی را در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه بپزید.

• بعد از پخت، روی نان‌ها دستمال تمیزی بیندازید و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید بمانند تا نرم‌تر شوند.

پوآچای ساندویچ خانگی شما آماده‌است! این نان خوشمزه را می‌توانید با انواع مواد پرکننده مانند گوشت، سبزیجات یا پنیر سرو کنید.

با ما همراه باشید تا دستورهای جدید و جذاب دیگری را نیز با شما به اشتراک بگذاریم.

مهاباد/بالویز/۱۴۰۴/۰۲/۲۳-۰۱:۰۰:۰۰/خبر۴۹۹۳/کدخبر۲۲۹۵۸/ س ۷۹۷/