در حمایت از کشاورزان

خسارت‌های کشاورزان مهاباد جبران می‌شود

نسبت به بیمه کردن محصولات خود اقدام کنند
عکاس: عکس تزینی است

مهاباد/بالویز/اقتصادی/خسارت‌های کشاورزان مهاباد جبران می‌شود: قول فرماندار به کشاورزان

سرپرست فرمانداری مهاباد”محمدصادق امیر عشایری”در پی بارش‌های شدید بهاری و تگرگ‌های سنگین اخیر، به کشاورزان این منطقه وعده داد،که پیگیری‌های لازم برای جبران بخشی از خسارت‌های وارده به اراضی کشاورزی و باغی انجام خواهد شد.

وی با ابراز تاسف از وضعیت پیش آمده، به کشاورزان و باغداران اطمینان داد،که مدیریت بحران شهرستان در حال ارزیابی خسارات است و تمام تلاش خود را برای جبران زیان‌ها به کار خواهد بست.

“امیر عشایری” تصریح کرد: “بارش‌های اخیر، که غالباً به صورت سیلابی و تگرگ بود، تأثیر منفی بر تولید محصولات کشاورزی گذاشت و خسارات زیادی به باغات و مزارع وارد کرد.”

سرپرست فرمانداری مهاباد همچنین تأکید کرد که تمامی بهره‌برداران می‌توانند از حمایت‌های مدیریت بحران شهرستان بهره‌مند شوند.

وی افزود: “ما برآورد خسارات را به مقامات و ارگان‌های مرتبط ارسال اعلام می کنیم و تمام تلاش خود را برای جبران بخشی از این خسارات از طریق منابع مختلف خواهیم کرد.”

“امیر عشایری” از کشاورزان خواست، تا نسبت به بیمه کردن محصولات خود اقدام کنند و گفت: “کشاورزان می‌توانند به شعب صندوق بیمه محصولات کشاورزی مراجعه نمایند.”

در دو ماه گذشته، بارش‌های تگرگی و سرمای ناگهانی به بخش قابل توجهی از اراضی و باغات مهاباد آسیب رسانده‌است. بارش‌های سیلابی می تواند موجب آسیب‌زدن به ریشه و جوانه محصولات شود و این آسیب نگرانی‌هایی برای کشاورزانی که در ماه‌های آینده به برداشت محصولات خود امیدوار بودند، ایجاد کرده‌است.

مهاباد با ۸۰ هزار و ۴۲۹ هکتار زمین مستعد زراعی و باغی، از این مقدار ۵۸ هزار و ۷۲۲ هکتار به صورت دیم و ۲۱ هزار و ۷۰۷ هکتار به صورت آبی کشت می‌شود.

این اقدامات نشان‌دهنده اهتمام مدیریت شهرستان مهاباد در حمایت از کشاورزان و حفظ امنیت غذایی منطقه است.

مهاباد/بالویز/۱۴۰۴/۰۲/۱۶-۰۰:۱۲:۳۷/خبر۴۹۲۷/کدخبر ۲۲۸۸۷/ س ۷۸۱/