یک رکورد زیست‌محیطی

خرس قهوه ای با توله هایش در ارتفاعات اشنویه مشاهده شد

به‌عنوان یک رکورد کم‌نظیر در سال‌های اخیر شناخته می‌شود

مهاباد/بالویز/محیط زیست/ رئیس اداره حفاظت از محیط زیست اشنویه از مشاهده خرس قهوه‌ای و توله‌هایش در ارتفاعات تالجار اشنویه خبر داد.

به گزارش سایت خبری بالویز”کریم خضری”رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اشنویه از مشاهده یک قلاده خرس قهوه‌ای ماده به همراه سه توله‌اش در ارتفاعات تالجار اشنویه خبر داد.

” کریم خضری” اعلام کرد: که این مشاهده توسط یکی از دوستداران محیط زیست، آقای طیب تینا، ثبت شده‌است. بر اساس فیلم تهیه‌شده، حضور چهار قلاده خرس قهوه‌ای (مادر و سه توله) به‌طور رسمی ثبت گردید؛ که به‌عنوان یک رکورد کم‌نظیر در سال‌های اخیر شناخته می‌شود.

کوهستان‌های اشنویه به‌عنوان یکی از زیستگاه‌های مناسب خرس قهوه‌ای در استان آذربایجان غربی شناخته می‌شوند.

“خضری” افزود: مشاهده همزمان خرس مادر و سه توله‌اش برای نخستین بار طی سال‌های اخیر در این منطقه گزارش شده‌است. و این موضوع نشان‌دهنده امنیت و پایداری نسبی زیستگاه‌های این گونه ارزشمند است.

رئیس اداره محیط زیست اشنویه همچنین به شهروندان و به‌ویژه افرادی که برای جمع‌آوری گیاهان خوراکی به ارتفاعات عزیمت می‌کنند، هشدار داد: که با دقت و احتیاط کامل در این مناطق ترددکرده و از هرگونه مواجهه احتمالی با این گونه حیات‌وحش پرهیز کنند.

این مشاهده نه تنها نشان‌دهنده تنوع زیستی منطقه است، بلکه اهمیت حفاظت از محیط زیست و حیات‌وحش را نیز به تصویر می‌کشد. با توجه به این رکورد، تلاش‌های بیشتری برای حفظ و نگهداری از این زیستگاه‌ها ضروری است.

مهاباد/بالویز/۱۴۰۴/۰۲/۰۳-۰۰:۱۵:۴۸/خبر ۴۸۹۷/کدخبر۲۲۷۶۰/ چ ۷۵۱/