در محور بوکان-میاندوآب

تصادف سواری روآ و تریلی در محور بوکان-میاندوآب

دستگاه قضایی به مساله جاده بوکان- میاندوآب ورود پیدا کرد

مهاباد/بالویز/حوادث/ مدیرعامل هلال احمر آذربایجانغربی: تصادف جاده بوکان میاندوآب ۳ کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت.

به گزارش سایت خبری بالویز«حمید محبوبی» گفت:تصادف خودرو سواری روآ و تریلی در جاده بوکان – میاندوآب سه‌کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت.

وی اظهار کرد:ساعات اولیه بامداد دیروز به دنبال اعلام وقوع تصادف شدید در محور مواصلاتی داشبند (بوکان_میاندوآب) بلافاصله یک تیم از آتش نشانان ایستگاه ۴ اندیشه و نیز تیم ستاد فرماندهی سازمان به محل اعزام شدند.

«محبوبی» افزود: این حادثه مربوط به برخورد شدید ۲ دستگاه تریلی سنگین و خودروی روا بود. که متأسفانه در دم ۳ نفر از سرنشینان سواری جان باختند. و یک کودک دیگر نیز از این خانواده مصدوم و به بیمارستان انتقال داده‌شد.

مدیرعامل هلال احمر آذربایجانغربی تصریح کرد: جنازه متوفیان این حادثه پس از آزاد سازی با همکاری نیروهای اورژانس و هلال احمر به وسیله آمبولانس آتش نشانی به سردخانه بیمارستان انتقال داده‌شدند.

به گزارش شاهدان عینی، سه نفر فوتی این حادثه‌ همگی از یک خانواده ساکن شهر سیمینه بودند.

فرماندار بوکان خبر داد؛

ورود دستگاه قضایی به مساله جاده بوکان- میاندوآب

فرماندار بوکان گفت: یا توجه به وقوع چند حادثه رانندگی و هشدارهای لازم به پیمانکار پروژه، دستگاه قضایی به مساله جاده بوکان- میاندوآب ورود پیدا کرد.

«خشایار صنعتی» اظهار کرد: در محور اصلی بوکان- میاندوآب حدفاصل روستای داشبند تا شهرک صنعتی (اوچ‌تپه) به طول چهار کیلومتر، که بخشی از شریان اصلی (کریدور شمال جنوب) و از پیشرفت فیزیکی بالای ۹۰ درصد برخوردار است، قبل از افتتاح رسمی آن، زیر بار ترافیک رفته‌بود.

وی اضافه کرد: پس از نصب نیوجرسی‌ها در این محور و بازدیدهای میدانی از وضعیت اتوبان، از هفته‌های گذشته نامه‌نگاری‌های متعددی به شرکت‌های مسوول ارسال کرده‌ایم؛ تا نسبت به مدیریت و ایمن‌سازی این بخش از جاده اقدام فوری انجام دهند. و از بروز مشکلات برای رانندگان جلوگیری شود.

فرماندار بوکان با انتقاد از عملکرد شرکت‌های مرتبط افزود: متأسفانه دستگاه‌های ذی‌ربط به وظایف خود به‌درستی عمل نکرده‌اند. و این کوتاهی به وقوع چنین حوادث تلخی دامن زده‌است؛ با مسوولانی که ترک فعل کرده‌اند و مسببان این حادثه برخورد قانونی قاطع خواهیم داشت.

«صنعتی» ضمن تسلیت به خانواده‌های کشته‌شدگان حادثه بامداد جمعه در این مسیر، تصریح کرد: با ورود دستگاه قضایی به این موضوع، اجازه نمی دهیم که حق کسی ضایع شود. و مشکل را به صورت جدی پیگیری خواهیم کرد.

مهاباد/بالویز/۱۴۰۳/۱۲/۱۱-۰۰:۴۵:۵۲/خبر ۴۸۰۰/کدخبر ۲۲۴۰۹/ ش ۶۵۴/