مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد

پلمب واحد قنادی غیر بهداشتی در مهاباد

زمان فعالیت این تیم‌ها از هشت صبح تا هشت شب است

مهاباد/بالویز/سلامت/مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد گفت: واحد قنادی غیر بهداشتی در مهاباد پلمب شد.

به گزارش سایت خبری بالویز«امید صادق امیری»افزود: در قالب اجرای طرح تشدید بازرسی‌ها توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت، یک واحد صنفی قنادی به دستور مقام محترم قضایی پلمب شد.

«صادق امیری»اظهارداشت: باتوجه به در پیش‌بودن ماه مبارک رمضان و افزایش تقاضا برای مصرف برخی مواد غذایی از جمله شیرینی، همزمان با افزایش نظارت‌ها یک واحد قنادی به علت رعایت نکردن موارد به بهداشتی پلمب شد.

وی اضافه کرد: طرح مشترک نظارت بر بازار با همکاری ادارات جهاد کشاورزی، اصناف، تعزیرات حکومتی، ستاد اجرائیات شهرداری، شبکه دامپزشکی در قالب بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط در نوبت صبح و بعد از ظهر از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی اجرا می‌شود.

«صادق امیری» با اشاره به فعالیت بازرسان بهداشتی نیز گفت: زمان فعالیت این تیم‌ها از هشت صبح تا هشت شب است. ضمن اینکه بازرسان مجهز به دستگاه‌های پیشرفته سنجش آلودگی و سنجش کیفیت روغن هم هستند.

وی یادآور شد: بازرسی از اماکن عمومی و مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی به ویژه مراکز تهیه زولبیا و بامیه، نانوایی‌ها، مراکز عرضه مواد لبنی، فروشگاه‌های مواد غذایی، مساجد و اماکن متبرکه از ماموریت های محوری در برنامه سلامت رمضان امسال است.

وی از شهروندان خواست مواد غذایی مورد نیاز خود را از فروشگاه‌های معتبر و تحت نظارت بهداشت و درمان تهیه کنند.

او با اشاره به فعال بودن سامانه گویای ۱۹۰ نیز افزود: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه و تولید مواد غذایی، مراتب را از طریق این شماره تلفن گویا و یا شماره تلفن ۴۲۴۴۲۲۵۰ به کارشناسان بهداشت محیط اطلاع دهند.

مهاباد/بالویز/۱۴۰۳/۱۲/۰۵-۰۴:۱۲:۵۹/خبر ۴۷۹۳/کدخبر۲۲۳۸۵/ی ۶۴۷/