برنامه‌ریزی برای ماه مبارک رمضان

روزانه ۳۴۰ تن مرغ وارد بازار آذربایجان‌غربی می‌شود

تا پایان امسال میزان جوجه‌ریزی دراستان به بیش از ۶۰ میلیون قطعه برسد

مهاباد/بالویز/اقتصادی/رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: مصرف روزانه گوشت مرغ در استان حدود ۲۹۰ تن است. 

به گزارش سایت خبری بالویز«خسرو شهبازی» افزود:در حال حاضر روزانه به طور متوسط ۳۴۰ تن وارد بازار استان می شود.

«شهبازی» اظهار داشت:با توجه به جوجه‌ریزی انجام‌شده تا ۱۴ بهمن ماه، پیش‌بینی جوجه‌ریزی تا پایان بهمن به بیش از برنامه ابلاغی که پنج میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه است، خواهد رسید.

وی اضافه کرد: با این میزان جوجه‌ریزی مشکلی در تامین گوشت مرغ در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات پایان سال نخواهیم داشت.

«شهبازی» عنوان کرد: سال گذشته کل جوجه‌ریزی انجام‌شده ۵۸ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه بود. و میزان جوجه‌ریزی در استان از اول فروردین تا ۱۴ بهمن ماه امسال به ۵۰ میلیون قطعه رسیده‌است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: پیش‌بینی می کنیم تا پایان امسال میزان جوجه‌ریزی دراستان به بیش از ۶۰ میلیون قطعه برسد.

«شهبازی» گفت: ظرفیت تولیدی واحدهای گوشتی استان در هر دوره ۱۸ میلیون قطعه است. و اضافه مصرف ذخیره و یا به استان‌های دیگر ارسال می‌شود.

او با بیان اینکه ذخایر استراتژیک محصولات کشاورزی استان وضعیت مطلوبی دارد، افزود: در تامین برنج، گوشت، شکر، ذرت، مرغ کنجاله سویا و جو مشکلی نداریم.

وی اضافه کرد: از نظر نهاده‌های دامی هشت هزار تن کنجاله سویا، ۳۴ هزار تن ذرت و ۱۲ هزار تن جو ذخیره سازی شده‌است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی بیان کرد: از نظر انبار و نگهداری ذخیره گوشت مرغ انبارهای استان وضع مطلوبی دارد.

وی ادامه دادد: ۲۵۵ تن گوشت قرمز ذخیره سازی‌شده تا در ماه مبارک رمضان و عید کمبودی وجود نداشته باشد.

«شهبازی» در باره بیماریهای اپیدمیولوژی در بخش دام هم گفت: تاکنون به رغم همسایگی با سه کشور خارجی موردی از ابتلای دام و طیور استان به بیماریها گزارش نشده‌است.

آذربایجان غربی دارای بیش از ۹ میلیون واحد دام و طیور است. که سالانه بخش قابل توجهی از نیازهای استان و حتی استانهای همجوار به محصولات گوشتی از دامداری و مرغداریهای این منطقه تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

مهاباد/بالویز/۱۴۰۳/۱۱/۱۶-۰۱:۱۴:۲۳/خبر ۴۷۵۱/کدخبر ۲۲۲۳۴/ س ۶۰۵/