برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهچین مرغ ، در ادامه با سرویس کدبانو سایت بالویز همراه باشید.
ابتدا سینه مرغ را به همراه دو لیوان آب، مقداری زردچوبه، دارچین و یک عدد پیاز داخل یک قابلمه مناسب بریزید.
سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گوشت مرغ آبپز شود.
اجازه دهید که تمام آب قابله تمام شود ، این کار باعث میشود که طعم و عصر ادویه ها جذب گوشت شوند.
سپس قابلمه را از روی شعله بردارید و اجازه دهید که سرد شود.
پس از آن گوشت مرغ را به صورت ریش ریش خرد کنید.
گوشت ریش ریش شده را به همراه کمی روغن مایع داخل تابه تفت دهید.
سپس به آن دارچین ، زردچوبه ، فلفل سیاه و کمی نمک اضافه کنید تا هر دو یکدست شوند.
در این مرحله زرشکها باید به مدت ۱۵ دقیقه خیسانده شوند.
سپس زرشک را به همراه پودر قند و مقداری روغن تفت بدهید تا رنگ درخشانی داشته باشند.
حال یک قابلمه را تا نصف از آب پر کنید و تا به جوش آمدن آن صبر کنید.
پس از جوشیدن آب ، ۱ قاشق چایخوری نمک و یک قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید.
سپس برنج خیساندهشده را در قابلمه بریزید و اجازه دهید به مدت ۵ الی ۱۵ دقیقه پخت اولیه آن انجام شود.
توجه داشته باشید زمانی که دانه برنج به صورت کامل نرم هستند ولی مغزشان مقداری سفت است، باید آن را آبکشی کنید.
در این مرحله زردههای تخم مرغ را در یک کاسه هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند.
سپس ماست چکیده ،گلاب و زعفران دمکرده را به آن اضافه کنید و کامل هم بزنید تا یکدست شوند.
در این مرحله برنج را به مخلوط زرده تخممرغ به صورت تدریجی اضافه کنید و هم بزنید.
سپس یک قابلمه را با مقداری روغن چرب کنید و در آن نصف برنج را بریزید.
حال با پشت قاشق برنج را بهخوبی فشردهکنید.
سپس گوشت و زرشک تفت دادهشده را روی آن بریزید.
در ادامه باقیمانده برنج را اضافه کنید و با پشت قاشق فشرده کنید.
توجه داشته باشید که برنج باید به خوبی فشردهشود تا پس از پخت از هم باز نشود.
سپس چند تکه کره کوچک را روی آن قرار دهید و آن را روی حرارت ملایم بزارید.
پس از ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت ، ته چین شما دم میکشد.
در پایان آن را روی یک ظرف مناسب برگردانید و روی آن را با خلال پسته و زرشک تزئین کنید..
۱٫ شما میتوانید آن را در یک ظرف مخصوص مانند پیرکس قرار دهید و در دمای ۱۸۰ درجه در فر بگذارید.
۲٫ برای گرفتن بوی زهم گوشت ،میتوانید مقداری دارچین یا برگ بو را به گوشت در حال پخت اضافه کنید.
۳٫ برای خوش رنگ بودن ته چین ، نباید در مصرف زعفران خساست به خرج بدهید.
۴٫ در برخی از دستور پختها از بادمجان به جای گوشت مرغ استفاده میکنند.
۵٫ استفاده بیش از حد از تخم مرغ در تهچین باعث وا رفتن آن می شود.
۶٫ زرده تخم مرغ به ته چین حالتی لطیف و نرم می دهد.
۷٫ استفاده از زرده و سفیده تخم مرغ با هم باعث سفت شدن تهچین می شود.
مهاباد/بالویز/۱۴۰۳/۰۸/۰۴-۱۲:۲۳:۵۷/خبر ۴۵۴۳/کدخبر ۲۱۴۲۹/ج ۴۰۰/
سالانه در این شهرستان ۴ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز نیز تولید میشود
نمایشگاه طرحضیافت هم از تاریخ ۲۵ اسفندماه و طبق برنامه شروع میشود
با ارایه کارت ملی سرپرست خانوار توزیع می گردد.
تمام مراحل پرورش مرغ در سامانه های جهادکشاورزی ثبت خواهد شد.
Δ