به گزارش سایت خبری بالویز، ذرت مکزیکی علاوه بر اینکه از محبوترین غداهاست،یکی از پرطرفدارترین غذاهای سراسر جهان به شمار میرود.
برای تهیه نیاز به، ذرت پخته۳۰۰گرم،كره۲۰گرم،قارچ خردشده۱پیمانه،سس مایونز۳قاشق غذاخوری،پنیر پیتزا۱۰۰گرم،نمک و فلفل به مقدار لازم است.
ذرت مکزیکی را میتوان یکی از پرطرفدارترین غذاهای سراسر جهان دانست. که بسیار محبوب میباشد که بیشتر در فصل زمستان و هوای سرد سرو میشود. اصالت ذرت مکزیکی همانگونه که از نامش پیداست به کشور مکزیک باز میگردد.
جالب است بدانید که ذرت مکزیکی که در کشور مکزیک تهیه میشود با ذرت مکزیکی که در ایران تهیه میشود کاملا متفاوت است.
به همین جهت قصد داریم برای شما عزیزان،به صورت مرحله به مرحله طرز تهیه ذرت مکزیکی را توضیح دهیم.
مرحله اول: تفت دادن مواد ذرت مکزیکی
برای تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر،ابتدا ذرت را درون ماهیتابه ای بریزید و با نمک و فلفل و بدون روغن تفت میدهیم تا حدی که آب ذرتها کاملا کشیدهشود.
مرحله دوم: خرد کردن قارچها
وقتی آب ذرتها جمع و خشک شد،ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. قارچها را به صورت ورقهای خرد کنید و در ماهیتابهای مجرا تفت دهید تا آب قارچ هم کشیدهشود.
مرحله سوم: ذوب شدن کره
یک قابلمه پر از آب را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. یک ظرف شیشهای مقاوم به حرارت و نشکن را درون آب قرار دهید. کره را داخل ظرف شیشهای بگذارید تا ذوب شود.
مرحله چهارم: اضافه کردن پنیر و سس مایونز
وقتی کره کاملا ذوب شد،ذرت و قارچ را اضافه کنید. کمی که گرم شدند،برای تهیه سس ذرت مکزیکی،سس مایونز و پنیر پیتزا را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا به خوبی پنیر در بین ذرتها پخش شود.
سپس از روی حرارت بردارید،در ظرف سرو بریزید. در صورت تمایل سس و فلفل بیشتری روی آن بریزید و میل کنید.
برای طرز تهیه ذرت مکزیکی با بلال ابتدا بلالها را دونکرده و سپس آنها را بپزید.
حالا بلالها را داخل آب جوش بیندازید.
پس از ۲۰ دقیقه که بلالها نرم شد،قارچها را تفتداده و داخل ماهیتابه کمی کرهبزنید.
سپس تمامی مواد را به ماهیتابه اضافهکرده و سس مایونز و ادویهجات دلخواه را نیز به مواد اضافیکرده و هم بزنید.
در آخر پنیر پیتزا را به ذرت مکزیکی اضافی کنید و خوب مخلوط کنید.
طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و کالباس
برای طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و کالباس ابتدا ذرتها را جوشانده و اجازه دهید تا نرم شوند.
سپس در داخل ماهیتابه ذرتهای نرمشده با قارچ و کالباس خردشده را اضافینموده و سس مایونز و فلفل و نمک را هم اضافی نمایید. سپس پنیر پیتزا را اضافینموده و نوش جان کنید.
طرز تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ
برای طرز تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ مطابق دستور پخت بالا عمل کنید فقط قارچ را حذف نمایید.
-برای ادویه مخصوص ذرت مکزیکی میتوانید از انواع فلفل تند قرمز و سیاه،ادویه کاری و همچنین آویشن استفادهکنید.
-معمولا ذرت مکزیکی با ذرت خام هم تهیه میشود. البته بهتر است کنسرو ذرت یا ذرت یخزده را در ذرت مکزیکی بریزید.
-در تهیه ذرت مکزیکی سادهمیتوانید به جای سس مایونز از خامه ترش استفادهکنید.
-در این دستور تهیه، به جای پنیر پیتزا و یا موزارلا هم میتوان جایگزین کرد. بستگی به تمایل خودتان دارد.
-اگر دوست داشته باشید میتوانید در ذرت مکزیکی پیازچه، سیر، فلفل سبز و همین طور کالباس خرد شدهنیز بریزید.
-طرز تهیه ذرت مکزیکی با بلال به این صورت است که قبل از مرحله اول باید دانههای بلال را با دقت جدا کنید. وقتی ۱۵ دقیقه گذشت سپس نمک را اضافه کنید و سپس به مدت نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه اجازهدهید در آب و نمک کاملا پختهشود.
مهاباد/بالویز/۱۴۰۳/۰۶/۳۱-۰۱:۳۸:۴۲/خبر ۴۴۸۸/کدخبر۲۱۲۱۴/ ش ۳۴۵/
سالاد سزار یکی از غذای های اصیل ایتالیایی است که همچون پاستا و پیتزا در جهان طرفداران زیادی دارد
حدود ۱۰۰ نوع قارچ سمی وجود دارد
از طریق ویژگیهای ظاهری بو و رنگ قارچ نمیتوان بطور قطعی سمی و غیر سمی بودن آن را تشخیص داد.
در دنیا ۴۲ گونه رافلزیا وجود دارد
Δ